Тюнери створили унікальний образ Toyota Supra

Автор: Роман Галімон | 08 Чер, 2020
Toyota GR Supra від Liberty Walk

Японський суперкар Toyota Supra піднявся абсолютно на новий рівень завдяки новому комплекту від тюнингової компанії Liberty Walk LB Performance.

Також японська Liberty Walk LB Performance вже давно створює унікальні комплекти для широкого спектру автомобілів: від Ford Mustang до Lamborghini Huracan, або від Mini до Toyota Miura. Тому було лише питання часу, коли справа дійде до Toyota GR Supra 2021 року.




Тепер компанія оголосила про комплект для Supra п’ятого покоління (A90), який тепер доступний для замовлення та візуально може підняти такий автомобілі на новий рівень.

На вибір пропонується два варіанти, які відрізняються матеріалом: в першому застосований армований склопластик (FRP) за ціною 14 850 доларів, а в іншому армоване вуглецеве волокно (CFRP) за 15 950 доларів.




Також до комплекту можна додати новий капот із тих же матеріалів, й тоді загальна сума дорівнюватиме 17 930 доларів у FRP або 19 030 доларів у CFRP.

Враховуючи що до зазначених пакетів входять лише матеріали обвісу, а не вартість установки та нових коліс й шин (які є на рендерах), можна припустити, що в цілому на весь проект створення модернізованої Supra доведеться викласти понад 20 000 доларів.




І хоча таке оновлення жодним чином не зачепить двигун, проте ззовні автомобіль буде виглядати дуже вражаючим. А трилітрова турбирована шістка, яка дісталась «Тойоті» від BMW та може видавати до 382 к.с., може бути прокачана й іншими тюнерами.

Варто додати, що на початку цього року Toyota представила бюджетну версію спорткара Supra, а пізніше компанія показала оновлення та спецверсії для модельного 2021 року.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Джерело: CarBuzz

Галерея Toyota GR Supra від Liberty Walk:
Фотограф: Liberty Walk LB Performance
Фотограф: Liberty Walk LB Performance
Фотограф: Liberty Walk LB Performance
Фотограф: Liberty Walk LB Performance
Фотограф: Liberty Walk LB Performance
Фотограф: Liberty Walk LB Performance

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest