В Європі визначили «Автомобіль 2021 року»

Автор: Редакція | 01 Бер, 2021

Європейська премія «Автомобіль року» дісталась Toyota Yaris. Проте боротьба за звання кращого у 2021 році була щільною.

Зазвичай церемонія нагородження «Автомобіля року» в Європі проходить паралельно з організацією Женевського автосалону. Проте, скасування автошоу не зупинило журі у визнанні найкращого автомобіля 2021 року.




Четверте покоління Toyota Yaris було одразу одним із лідерів та еталонів у своїй категорії. Тим більше, коли йшлося про електрифіковані транспортні засоби. Гібридний варіант (HEV) Yaris має безпрецедентний успіх із точки зору продажів в Європі.

Модель змогла випередити FIAT 500, який розмістився на другому місці, та кросовер Cupra Formentor, котрий поступився лише 1 бал.

Перемогу пророкували й електрокару Volkswagen ID.3, який теж має гарні показники продажів та попит, але моделі довелося залишитись на четвертій позиції.

Про топ-7 претендентів було відомо ще у січні, а отже журі, яке складається з 59 журналістів різних видань, залишило автомобілі Skoda Octavia, Land Rover Defender та Citroën C4 з меншою кількістю балів.




Всі моделі фіналістів мають одну або кілька електрифікованих версій у своїх комплектаціях. Цікаво також те, що на відміну від інших років, позашляховики та кросовери не відігравали значної ролі в цьогорічному конкурсі.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Toyota Yaris 2020 року:
Фотограф: Toyota
Фотограф: Toyota
Фотограф: Toyota
Фотограф: Toyota
Фотограф: Toyota
Фотограф: Toyota
Фотограф: Toyota

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest