Volkswagen Caddy «засвітився» на шпигунських фото

Автор: Редакція | 02 Лют, 2020

Новий Volkswagen Caddy має бути презентований вже наступного місяця й компанія вже завершує фінальні тести. Проте машину «спіймали» в зовсім неочікуваному камуфляжі.

Новий комерційний автомобіль від Volkswagen виглядає зовсім як модель іншої марки. Можна чітко зробити паралелі із Dacia Dokker Stepway.

Раніше Volkswagen вже використовував кузов моделі Opel для маскування прототипу ID.4. Можливо, й цього разу новий Caddy був прихований під зовнішністю конкурента, аби не привертати багато уваги на дорогах загального користування.

Проте вражає, наскільки схожими з Dokker Stepway зробили оптику та навіть решітку радіатора. Також частково була заклеєні вертикальні задні ліхтарі плівкою в колір кузова.

Виробнику довелось накласти чимало камуфляжу. Особливо, якщо порівняти «шпигунські» фотографії з офіційними тізерами, які вже опубліковані.

Однак, з певністю можна сказати, що новий Caddy буде привабливішим ніж «засвічений» на тестах прототип. Вже наступного місяця Volkswagen покаже нову генерацію Caddy, яка змінить модель, що випускалась ще з 2003 року. Виробник з Вольфсбурга пообіцяв, що не залишив там жодного гвинтика від попереднього покоління.

Раніш стало відомо, що Volkswagen продав найбільшу кількість автомобілів у світі за 2019 рік.

Джерело: Motor1

Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest