Volkswagen знову «представив» електрокросовер ID.4

Автор: Редакція | 01 Лис, 2019

Німецький виробник Volkswagen на заході в Китаї показав прототип електрокросовера ID.4 та декілька інших оригінальних моделей. Проте прототип знову був у камуфляжі.

На спеціальному заході в Китаї компанія продемонструвала закамуфльований прототип електричного позашляховика ID.4 – серійну версію моделі, що дебютувала у 2017 році як концепт I.D. Crozz. З огляду на те, що камуфляж підбирали дуже ретельно, складно помітити якісь відмінності від тієї машини, яку Volkswagen ненав’язливо демонстрував ще в вересні в рамках Франкфуртського автосалону.

Читайте також:

Вважається, виробництво електрокросовера налагодять у Китаї – в цьому допоможе місцевий концерн SAIC. До слова, тут же будуть випускати й електрохетч ID.3 – первістка електричного сімейства Volkswagen, який повинен стати глобальною моделлю. Вже 4 листопада його збірку запустять на батьківщині – в містечку Цвіккау.

Стосовно кросовера, то, за попередніми планами, його теж будуть збирати на декількох локаціях. У будь-якому разі, одним Китаєм справа не обмежиться: цілком можливо, машина вже наступного року приєднається до ID.3 на європейському конвеєрі, а крім того, майже підтверджений випуск і в Північній Америці.

У Китаї ж Volkswagen має намір довести число своїх електромобілів до 10 вже до 2023 року. На заході, втім, були показані й новинки з більш традиційними двигунами – наприклад, мінівен Viloran і кросовер Tacqua – аналог довгобазної версії паркетника VW T-Cross.

Джерело: Motor1

Галерея VW ID.4
Фотограф: VW
Фотограф: VW
Фотограф: VW
Фотограф: VW
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest