Кросовер Volkswagen Nivus презентують в Європі у 2021 році

Автор: Роман Галімон | 19 Бер, 2021
Volkswagen Nivus 2021 року

Німецький бренд Volkswagen підтвердив, що невеликий кросовер-купе Nivus з’явиться в Європі у другій половині 2021 року.

Наприкінці минулого року Volkswagen представив кросовер-купе Nivus, який був розроблений для ринку Південної Америки й виробляється в Бразилії.




Тепер стало відомо, що виробництво кросовера також розпочнуть й в Європі, проте конкретної дати поки невідомо. Генеральний директор бренду VW Ральф Брандстаттер підтвердив такий план під час щорічної прес-конференції компанії.

«У другій половині цього року ми готуємо презентацію нової спортивної моделі CUV для Європи», – сказав він. Відповідно до оприлюдненого графіку поява автомобіля запланована в останніх двох кварталах цього року, тобто продажі, швидше за все, почнуться взимку.

Volkswagen Nivus 2021 року
Volkswagen Nivus 2021 року

Кросовер Nivus побудований на архітектурі MQB A0, найменшій версії модульної платформи VW Group, на якій збирають й поточний найменший позашляховик T-Cross.

Бразильська версія трохи довша за глобальний T-Cross (4266 мм проти 4107 мм), але лінія даху купе знаходиться приблизно на 10 мм нижче. Можливо, VW сподівається, що стиль компактного кросовера зробить його потенційним суперником для таких моделей, як Toyota C-HR. Не говорячи вже про те, що продажі в цьому сегменті ринку продовжують зростати.




У Південній Америці Nivus продається з одним двигуном, 1,0-літровим трициліндровим бензиновим агрегатом, і він, ймовірно, також стане основою європейської лінійки. Однак цілком можливо, що VW може також запропонувати потужніші версії автомобіля з 1,5-літровим чотирициліндровим агрегатом. Дизелі та гібриди, ймовірно, не будуть представлені, аби залишити ціни доступнішими.

Гендиректор Volkswagen також підтвердив, що моделі Polo та T-Roc мають цьогоріч отримати рестайлінг, аби «покращити дизайн, якість та цифровізацію». Очікується, що суперміні отримає оновлення до літа, тоді як оновлення кросовера T-Roc передбачено в останньому кварталі 2021 року.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Auto Express

Галерея Volkswagen Nivus 2021 року:
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф:
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest