Volkswagen «засвітив» кросовер-купе Tiguan X

Автор: Роман Галімон | 25 Лип, 2020
Volkswagen Tiguan X

Купе-версія популярного Volkswagen Tiguan має бути представлена в Китаї пізніше цього року, проте патенті зображення кросовера вже з’явились у мережі.

Фотографії купе версії позашляховика VW Tiguan, як повідомляє видання AutoCar, зроблені для китайського патентного відомства.

Спереду кросовера помітно мало змін, й значна частина обрисів автомобіля подібна до оригінального Tiguan. Натомість творча енергія Volkswagen була спрямована на задню частину Tiguan X, де з’явились нові фари та розширений бампер із фальшивими вихлипними трубами.




Однак головним доповненням на Tiguan X є похила купеподібна лінія даху, подібна до нещодавно поміченої на майбутньому Audi Q5 Sportback, а також на нещодавно презентованому для китайського ринку VW Tayron X.

Таким чином, популярна конфігурація семимісного Tiguan навряд пропонуватиметься, адже місця над головою для третього ряду просто не буде.

Незважаючи на те, що жодних деталей стосовно силових агрегатів офіційно не представлено, відповідно до логотипів на фотографії можна перебачити, що Tiguan X буде запущений із 2-літровим чотирициліндровим двигуном із турбонаддувом, доступним у версіях 186 к.с. та 220 к.с.




Варто додати, що новинка надійде на китайський ринок після недавнього перетворення звичайної версії кросовера Tayron на Tayron X. Й хоча Tiguan X також буде ексклюзивним спочатку для Китаю, пізніше він може надійти у продаж на інші ринки.

Як й Tayron X, Tiguan X вироблятиметься спільним підприємством FAW-Volkswagen, яке стало ключовою частиною стратегії VW щодо розвитку східних ринків. Різні партнерські програми VW, в тому числі з SAIC, з 2017 року дозволили продати у Китаї до 3,2 мільйонів автомобілів, що дорівнює частці ринку в понад 13%.

До речі, саме цього місяця Volkswagen оновив та «зарядив» кросовер Tiguan, а електричний кросовер ID.4 «розкрили» й знову в Китаї.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Галерея Volkswagen Tiguan X:
Фотограф: AutoCar
Фотограф: AutoCar
Фотограф: AutoCar
Фотограф: AutoCar

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest