Електричний кросовер Volkswagen ID.4 «розкрили» й знову в Китаї

Автор: Редакція | 18 Чер, 2020
Volkswagen ID 4 (патентні фото)

Зовнішність електричного кросовера Volkswagen ID.4 знову стала відома завдяки китайській пресі.

Після того, як майже цілий рік перший електричний кросовер Volkswagen ID.4 з’являвся лише у камуфляжі, тепер китайські медіа опублікували фотографії серійного зразка електропозашляховика, які з’явились на сайті Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю. Так само як й фото VW Arteon цього ж дня.




Презентація ID.4 мала відбутися ще на автошоу в Нью-Йорку, проте була скасована зі зрозумілих причин. Проте рано чи пізно вона має відбутися, адже новинка має надійти в продаж вже наступного року.

Не можна сказати, що екстер’єр ID.4 сильно дивує, адже автовиробник кілька років возить концепт I.D. Crozz на відповідні автошоу, а сам електрокросовер також потрапляв в об’єктиви фотошпигунів.

Крім того, у квітні на спільному заводі Volkswagen у Китаї вже почали збирати перші зразки ID.4.




За даними китайських джерел, довжина серійної машини складе 4592 мм, ширина – 1852 мм, а висота – 1629 мм. При цьому, електрокар пропонуватиметься у двох версіях: Crozz та X.

За фотографіями складно зрозуміти принципову відмінність між комплектаціями, але можливо йдеться про звичайну та позашляхову версії, або просто про різні стилі оформлення.

Як й інші моделі лінійки ID., кросовер буде побудований на платформі MEB. Проте, ID.4  отримає опціональний повний привід й стане потужнішим за хетчбек ID.3: віддача силової установки зможе досягати 306 к.с.




Цікаво, що саме з ID.4 компанія Volkswagen хоче вийти до Америки, в той час як ID.3 там продаватися не буде. Однак, на фотографіях зображена саме китайська версія, яка може незначно відрізнятися від модифікацій для Європи й Америки.

Раніше повідомлялось, що електричний кросовер VW ID.4 коштуватиме менше 40 000 доларів, а прокачаний версія ID.4 може отримати приставку GTX.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Джерело: InsideEVs

Галерея Volkswagen ID 4 (патентні фото):
Фотограф: Auto Express
Фотограф: Auto Express
Фотограф: Auto Express
Фотограф: Auto Express
Фотограф: Auto Express
Фотограф: Auto Express
Фотограф: Auto Express
Фотограф: Auto Express
Фотограф: Auto Express
Фотограф: Auto Express

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest