Volvo та Google представили новий автомобільний Android

Автор: Редакція | 10 Жов, 2019

Шведський автовиробник та найпопулярніший пошуковий сервіс об’єдналися для розробки нової мультимедійної системи на базі Android, яка незабаром дебютує на електричному кросовері XC40.

Нова інформаційно-розважальна система розроблена Google спеціально для автомобілів за участю партнера Volvo. Подивитися, як буде функціонувати Android-мультимедіа, можна вже зараз.

Читайте також:

Система отримала назву Android Automotive OS та має можливість встановлення програм: Google-асистент, карти, Google Play Store та інше. Оновлення буде відбуватися «повітрям», а мультимедіа буде постійно вдосконалюватися, адже мільйони розробників регулярно випускають різні додатки для андроїд-пристроїв.

Навігація зможе не тільки підказувати повороти, а й покращувати роботу допоміжних систем для водія, що використовують радари, камери й сенсори, забезпечуючи актуальну інформацію про обмеження швидкості та інше.

Повністю електричний Volvo XC40 представлять 16 жовтня. Автовиробник стверджує, що це буде один із найбезпечніших електрокарів на світовому ринку.

Галерея Volvo XC40
Фотограф: Volvo
Фотограф: Volvo
Фотограф: Volvo
Фотограф: Volvo
Фотограф: Volvo

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest