ABT створило 740-сильний універсал Audi RS 6 Avant

Автор: Редакція | 06 Кві, 2020

Тюнінг-ательє ABT вирішило «прокачати» й без того спортивний універсал Audi RS 6 Avant. Всього ательє побудує 125 суперуніверсалів.

Новий Audi RS 6 Avant, який дебютував минулої осені на автосалоні у Франкфурті, вже з заводу більше схожий на суперкар, ніж на сімейний автомобіль: 600-сильний V8 з гібридною установкою, активним заднім диференціалом і повнокерованим шасі розганяє машин до «сотні» за 3,6 секунди – як, наприклад, Ferrari California T.

Проте в тюнінг-ательє ABT вважають, що межі досконалості немає.

Саме тому в пару до хетчбека RS7-R, розсекреченим декількома днями раніше, в ABT підготували універсал RS6-R. І він зроблений рівно за тим самим рецептом.

І без того «заряджений» Avant забезпечили карбоновим обвісом, оригінальними 22-дюймовими дисками, новою випускною системою з композитними патрубками і переробленою підвіскою з іншими пружинами і стабілізаторами. Крім того, передбачений десяток поліпшень для салону, включаючи обробку керма шкірою і вуглепластиком.




Чотирилітровий двигун форсований з 600 к.с. і 800 Нм до 740 к.с. і 920 Нм. Як це позначилося на динаміці – поки не повідомляється, але навіть серійний RS 6 Avant з усіма опціональними пакетами видає максимальну швидкість в 305 км/год.

Переробка заводського універсала в RS6-R обійдеться в 69 900 євро – як й у випадку з RS7-R. Проект «під ключ» оцінили в 205 900 євро. Тираж обох моделей обмежений 125 екземплярами.

Минулого року ABT представила тюнінговане крос-купе Audi SQ8 та доопрацювало Audi S5 та TT RS.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Audi RS 6 Avant від ABT:
Фотограф: ABT
Фотограф: ABT
Фотограф: ABT
Фотограф: ABT
Фотограф: ABT
Фотограф: ABT
Фотограф: ABT
Фотограф: ABT

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest