Audi RS3 проти Mitsubishi Evo 8: хто швидший?

Автор: Редакція | 25 Жов, 2020
Audi RS3 проти Mitsubishi Evo 8: хто швидший?

Два спортивних автомобіля Audi RS3 та Mitsubishi Evo 8 вирішили з’ясувати: хто швидший.

У світі ралі як Audi так й Mitsubishi досягли успіху, який заслуговує поваги серед суперників та автомобілістів. Кожна марка створила собі ім’я й продовжує відстоювати його у сучасних моделях своїх автомобілів. Принаймні, німецький бренд.




Mitsubishi трохи змінив свою стратегію в бік кросоверів, але японська марка все ще продає легендарний Lancer Evolution, як згадку про свої найбільші досягнення. Але чи зможе минула слава Evo допомогти поборотись із більш сучасним Audi RS3?

У стоковій версії, звісно, ні. Проте Evo 8 у цій драг-гонці не є звичайним. Він сильно модифікований, зазнав суттєвого зменшення ваги та отримав 800-сильну силову установку з турбокомпресорами. Він також оснащений 5-ступеневою механічною коробкою передач (Syncromesh). Після видалення «зайвих» деталей, Evo 8 зменшив свою вагу 2900 фунтів (1315 кг).

З іншого боку, Audi RS3 також видає 800 к.с. й має турбонаддув, але він оснащений 7-ступеневою автоматичною коробкою передач із подвійним зчепленням. Audi має очевидну перевагу при перемиканні передач, але вона набагато важча за Evo 8 – 3,400  фунтів (1542 кг).




Обидва потужні автомобілів мають повний привід, яка й є тим спадком з ралійного минулого. То х то ж виграє цю драг-гонку? Хто швидший?

Нещодавно Motorcar писав про гонку BMW M3 та Mazda MX-5, а ще раніше про змагання Nissan GT-R з BMW M8 та GTC4Lusso.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1





Додати свій коментар






Pin It on Pinterest