Audi RS6 Avant C8 «затопили» на 100 000 євро

Автор: Редакція | 21 Лют, 2022
Audi RS6 Avant C8 затонула

Спорткар Audi RS6 Avant C8 втонув у річці й збитки, завдані автомобілю, оцінюються в 100 000 євро.

Стартова ціна абсолютно нової Audi RS6 Avant в Німеччині стартує від 127 000 євро. Ремонт цього супер-універсала після імпровізованої ванни коштуватиме майже стільки ж.

За словами поліції, сімейний автомобіль C8-генерації із Інгольштадта був виловлений з річки після того, як водій невдало натиснув на педалі.

Інцидент стався минулого четверга вранці, 17 лютого, поблизу міста Гюндельсхайм, розташованому на півдні Німеччини. Проте лише в неділю інший очевидець помітив дах Audi у швидкій річці й негайно сповістив водну поліцію.

Пожежна служба Хайльбронна також прибула на місце події зі своїм гідролокатором, щоб виявити будь-які потенційні уламки, які могли відокремитися від RS6 після позапланового купання. На кадрах, опублікованих STIMME.tv, видно, як спортивний Avant рятують з води за допомогою крана, прикріпленого до корабля водної поліції.

Після того як універсал торкнувся землі, поліція приступила до розслідування всіх обставин інциденту.

Місцеві медіа повідомляють, що в затопленні Audi повністю винен водій. Він припаркував машину біля стапеля, аби сходити в туалет. Повернувшись до своєї 591-сильної машини, він якимось чином поїхав у воду (можливо, переплутавши педалі).

На щастя, йому вдалося вчасно вибратися з затонулої машини, щоб самостійно дістатися до берега. 37-річний водій живий і здоровий, хоча він пережив неабиякий шок і трохи переохолодився. Тепер, коли поліцейське розслідування закінчилося, затоплений Audi RS6 Avant відправиться до дилера.

Чи захоче власник відновлювати автомобіль не відомо, але якщо Ви часом зустрінете червоний Audi RS6 Avant C8 на аукціонах за низькою ціною – не дивуйтесь.

До речі, раніше ательє ABT створило 740-сильний універсал Audi RS 6 Avant, а Audi представила двомісний універсал RS 6 GTO з боковим вихлипом.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest