Аварія Ford Mustang та пожежа Tesla Model S потрапили на відео

Автор: Редакція | 15 Бер, 2021
Ford Mustang та Tesla Model S

Відеореєстратори Tesla зафіксували кілька дорожніх інцидентів й серед них пожежа Tesla Model S та аварія Ford Mustang.

Стандартний вбудований відеореєстратор Tesla (TeslaCam) охоплює все більше подій на дорозі й дозволяє визначати винуватців ДТП.




В одному з останніх відео YouTube-каналом Teslacam Supercharged підібрано кілька дорожніх інцидентів, якими поділилися власники електрокарів Tesla.

Зокрема у першому сюжеті показано, як білий Ford Mustang намагався випередити чорний седан BMW, але при зміні смуги водій «Мустанга» не впорався з кермуванням й спорткар розвернуло через всі смуги та відправило у стінку.

Третім епізодом показана пожежа електроседана Tesla Model S, який зупинився на узбіччі після появи диму знизу. До приїзду пожежників днище машини, де розташована акумуляторна батарея, спалахнуло й після гасіння вогнегасником пішов густий дим.

Серед іншого камери власників Tesla зафіксували інциденти, як позашляховик Toyota врізалась у «Теслу» не перехресті, фура роздавила чорний седан Mercedes та водій «Тесли» не впорався з гірською дорогою та влетів у стіну.

Раніше TeslaCam зафіксувала як 800-сильний Dodge Challenger врізався у Tesla при спробі обгону, а Dodge Challenger розбився у спробі обігнати Tesla Model Y.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.





Додати свій коментар






Pin It on Pinterest