Новий BMW M3 не з’явиться до 2021 року

Автор: Роман Галімон | 29 Жов, 2019

Керівник підрозділу BMW M підтвердив, що новий M3 готовий до виробництва, але на нього доведеться чекати лише за рік.

Президент BMW M Маркус Флаш підтвердив, що новий BMW M3 готовий до випуску, на що вказує шпигунський знімок минулого тижня, але зазначив, що прокачаний автомобіль не буде випущений до 2021 року.

Виступаючи перед дилерами під час Фестивалю BMW M 2019 на треку К’яламі в Південній Африці, Флаш підтвердив, що новий седан BMW M3 та купе M4 підуть у виробництво наприкінці 2020 року, до їхньої офіційної презентації на початку 2021 року.

Читайте також:

«Зображення [M3] не витікали навмисно, – сказав він для видання Motoring. – Я маю на увазі, машина готова. Це автомобіль передвиробництва, який просочився».

При цьому Флаш не вважає, що між прототипом та виробничою версією нового M3 будуть великі зміни, тобто суперечливий дизайн радіаторної решітки у вигляді «великого рота» від наступного BMW M4 Coupe, що вже з’являвся на Concept 4 на вересневому салоні у Франкфурті, може залишитись.

Приємною ж новиною може бути те, що керівник BMW M підтвердив припущення про наявність версій M3 та M4 із заднім повним приводом та механічною або автоматичною коробкою передач.

«Ми офіційно цього не підтвердили, але можу сказати вам, що ми можемо запропонувати задній і повний привід, механіку та автомат для обох моделей», – сказав він.

Двигун нових M3 та M4 вже був представлений на BMW X3 M та X4 M – нова 3,0-літрова турбо-бензинова рідна шістка, що в базі видаватиме 480 к.с. (600 Нм) та 510 к.с. у версії Competition.

Джерело: Motoring

Галерея BMW M3 (шпигунські фото)
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motoring
Фотограф: Evolve Automotive

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest