BMW X1 «засвітився» в оновленому вигляді

Автор: Редакція | 02 Вер, 2021
BMW X1 2022 року

Два прототипи BMW X1 були спіймані на випробуваннях у Європі.

Нове покоління BMW X1 повертається для тестів на дороги загального користування, проте поки повністю вкрите камуфляжем. Марка випробовує одразу два прототипи, які дозволяють уявити можливий вигляд новинки.




Німецький автовиробник за допомогою двох машин тестував різні компоненти. Наприклад, один із прототипів мав майбутні фари спереду, але багато маскування прикривало його передній бампер. Інший тестовий автомобіль, у свою чергу, мав менше камуфляжу на бампері, але мав попередні фари.

BMW X1 2022 року

Таким чином можна припустити, що BMW збереже радіаторну решітку майже незмінною у порівнянні з попереднім X1. Судячи з цих фотографій, вона може бути трохи більшою, але точно не настільки великою, як у 4-ї серії. У поєднанні з гострішими фарами, решітка радіатора сприяє агресивнішому вигляду передньої частини.

Перші знімки інтер’єру нового покоління X1 показують, що салон преміального кросовера поділятиме багато компонентів з новою серією Active Tourer 2-ї серії. Можливо поки все виглядає незавершеним, але відсутні пластикові кришки навколо керма будуть встановлені, а дещо дивне розташування центральної консолі зникне в остаточній виробничій версії. Однак, не можна не відзначити можливу появу триспицевого керма.

BMW X1 2022 року

Залежно від регіону, новий X1 пропонуватиметься з бензиновими, дизельними, гібридними та плагін-гібридними двигунами. Очікується, що новинка прибуде до США наступного року, а за кілька місяців до цього клієнти в Європі зможуть зробити замовлення. Повноцінний дебют має відбутися найближчими місяцями.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея BMW X1 2022 року:
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest