Оновлений BMW X5 M «засвітився» на тестах

Автор: Редакція | 12 Сер, 2022
BMW X5 M 2023 року

Рестайлінговий BMW X5 M показав нову радіаторну решітку на виробничих тестах.

Прототипи оновленого BMW X5 M повернулись на Нюрбургринг, де потрапили в об’єктиви фотошпигунів. До цього моменту, модель бачили лише минулого року й теж у камуфляжі.

Що зміниться?

BMW X5 M 2023 року

Нові фотографії «прокачаного» позашляховика показують тестовий автомобіль з дещо меншим камуфляжем, ніж раніше, натякаючи на новий дизайн решітки спереду.

Деякий камуфляж все ще покриває кузов, хоча видно, що решітка трохи змінена порівняно з моделлю, яка зараз продається. Тепер форма стала більш кутастою, і вона, ймовірно, буде оточена тоншими фарами. Мініатюрний шматок камуфляжу на правій панелі решітки радіатора, ймовірно, приховує значок M.

Під новою решіткою радіатора можна побачити новий дизайн нижньої частини бампера з новими вертикальними та горизонтальними смугами, що замінюють сітчастий дизайн поточної моделі. Загальна форма нижньої решітки радіатора та вентиляційних отворів схожа на нинішній X5 M, тому візуальні зміни не будуть кардинальними.

BMW X5 M 2023 року

Задня частина залишається майже повністю закамуфльованою, хоча відомо, що BMW збирається встановити нові задні ліхтарі на швидкісному кросовері. Загальна форма, швидше за все, не сильно зміниться, але кластери отримають нову внутрішню графіку. Також можливі невеликі зміни нижньої секції бампера та дифузора між чотирма вихлипними трубами.

Всередину салону зазирнути не було можливості, але потужний позашляховик, швидше за все, отримає нову інформаційно-розважальну систему BMW iDrive8. Це не підтверджено, але нова технологія тепер доступна для зростаючого переліку нових або оновлених моделей з Мюнхена.

Під капотом нинішнього покоління X5 M не планується скорочень, і автомобіль продовжуватиме використовувати 4,4-літровий твін-турбо двигун V8. У своїй найпотужнішій версії цей агрегат генерує 617 кінських сил (460 кіловат) й ці цифри навряд сильно зміняться. До речі, BMW поділиться своїм 4,4 V8 з Land Rover для використання в новому Range Rover Sport SVR.

До речі, для китайського ринку BMW X5 вже оновили, а новинку для Європи поки зобразили на рендері.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея BMW X5 M 2023 року:
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest