Оновлений BMW X5 M знову «засвітився» на тестах

Автор: Редакція | 27 Лип, 2021
BMW X5 M 2022 року

Прототип рестайлінгового BMW X5 M знову «спіймали» під час виробничих тестів.

Вперше оновлений позашляховик BMW X5 M «засвітився» у квітні, коли він мав ту саму конструкцію кузова, що й вихідна модель, та вирізнявся лише набором унікальних фар.




Новий тестовий прототип має перероблену передню панель, яка закрита камуфляжем для приховуванням нових деталей дизайну.

Що відомо про новинку?

BMW X5 M 2022 року

Передня частина «спійманої» моделі має дві великі «ніздрі» решітки, вторинну решітку, розташовану нижче на бампері, та два великі впускні отвори по обидва боки від неї.

На основі нових шпигунських фото можна припустити, що оновлений X5 M матиме таку ж кількість решіток і повітрозабірників, але їхня форма трохи зміниться. Можливо також відбудуться деякі оновлення решітки, хоча вона навряд збільшиться в розмірах, як на сучасних M3 та M4.

Тестовий автомобіль також має тимчасові фари з затемненими лінзами, які за припущеннями не з’являться на серійній моделі. Цікаво, що у BMW не застосували жодного камуфляжу на задній частині позашляховика, проте там цього разу не було нового заднього бампера та іншої графіки на задніх ліхтарях.




Зміни в інтер’єрі

BMW iX
Інтер’єр BMW iX

BMW планує внести ряд змін й у салон оновлених X5 та X5 M. Найбільш очевидною зміною стане додавання цифрової панелі приладів та екрану інформаційно-розважальної системи, як й нового електричного кросовера iX. Решта інтер’єру, ймовірно, залишиться в основному незмінною, хоча можуть з’явитись нові пристрої.

Рестайлінговий BMW X5 M збереже 4,4-літровий V8 з подвійним турбонаддувом від вихідної моделі, можливо, з невеликим додаванням потужності. Поточна модель має 600 к.с. та 750 Нм, тоді як флагманський X5 M Competition пропонує віддачу 617 к.с..

На даний момент немає жодних часових рамок, коли з’явиться оновлений X5. Поточне покоління X5 дебютувало у 2018 році як модель 2019 року, а більш гарячий X5 M дебютував приблизно через рік у 2020-му. Швидше за все, тестовий автомобіль перебуває на ранній стадії розробки, тому не варто чекати новинку до 2022 року.

До речі, минулого року BMW також оголосила про запуск водневого кросовера X5.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: CarsCoops

Галерея BMW X5 M 2022 року:
Фотограф: Carscoops
Фотограф: Carscoops
Фотограф: Carscoops
Фотограф: Carscoops
Фотограф: Carscoops
Фотограф: Carscoops

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest