Новий Honda Civic Type R вперше «засвітився» у повному камуфляжі

Автор: Редакція | 04 Жов, 2021
Honda Civic Type R 2023 року

Honda Civic Type R модельного 2023 року все ще матиме потрійний вихлип у центрі, але в іншій конфігурації.

Незважаючи на те, що Honda ще не розкрила нового Civic Si, японська марка прагне переробити наступний Type R перед його дебютом у 2022 році.

Гарячий хетчбек вирушить на Нюрбургринг для додаткових випробувань й компанія вирішила зробити світлини моделі у повному камуфляжі. Проте й без нього помітні червоні гальмівні супорти Brembo та міцні шини Michelin Pilot Sport 4.




Здавалося б, новий Type R має набагато менше штучних вентиляційних отворів, ніж його попередник, оскільки великі пластикові частини ззаду відсутні.

Цікаво, що центральний потрійний вихлоп все ще присутній, але середній наконечник тепер більший за зовнішні. У старій версії середній наконечник вихлипу менший і служить резонатором.

Honda Civic Type R 2023 року
Honda Civic Type R 2023 року

Також помітним є положення заднього крила, оскільки воно тепер сидить трохи вище на дверях багажника і має більш плоску форму.

Подібно до того, як звичайний Civic 2022 року має значно чистіший дизайн, Type R також позбавлять від старого стилю.

Передня частина виглядає агресивнішою з більшим нижнім повітрозабірником, оточеним ймовірними справжніми вентиляційними отворами, які ховаються під червоно-чорним камуфляжем. Верхня решітка радіатора також виглядає товстішою і має стільниковий малюнок, дещо інший у порівнянні зі стандартним цивільним хетчбеком.




Наразі Honda не оприлюднила технічні характеристики, але відомо, що Si та Type R поставлятимуться виключно з механічною коробкою передач. За припущеннями, моделі отримають гібридний силовий агрегат потужністю 400 к.с. і навіть повний привід для хот-хетча, й мотором може бути еволюція теперішнього 2,0-літрового двигуна з трохи більшою потужністю.

Civic Type R стане останньою моделлю Honda в Європі, яка буде оснащена чисто бензиновим двигуном, коли вона надійде в продаж наступного року. Тим часом дебют Si в Північній Америці теж готується.

У квітні 2021 року Honda вже представила Civic 11-го покоління, а раніше стало відомо, що седан Civic позбавлять «механіки» у 2021 році.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest