Новий Honda HR-V продаватиметься лише гібридним в Європі

Автор: Роман Галімон | 05 Тра, 2021
Honda HR-V 2022 року

Кросовер Honda HR-V нового покоління буде доступний в Європі лише з гібридною комплектацією.

Третє покоління компактного кросовера Honda HR-V офіційно дебютувало у лютому 2021 року, й минулого місяця вже надійшло в продажі на батьківщині. Проте старт продажів в Європі ще не оголошений.




Тим не менш вже відомо, що HR-V стане другим автомобілем, запропонованим в Європі компанією Honda лише з повністю гібридною трансмісією.

У кросовері використовуватиметься та сама силова установка, що й на невеликому хетчбеку Jazz з двома електродвигунами та 1,5-літровим бензиновим двигуном, що видатимуть загальну потужність 129 к.с., йдеться у заяві Honda.

Honda HR-V 2021 покоління анонс

Силова установка під назвою «e:HEV» має три режими приводу: лише електричний; гібрид із допоміжним режимом від двигуна внутрішнього згоряння; й бензиновий двигун – лише на високих швидкостях на шосе.

9-дюймовий центральний сенсорний екран стане стандартним та покращиться вищою швидкістю роботи. Другий 7-дюймовий приладовий екран перед водієм надаватиме інформацію про роботу автомобіля.

Honda HR-V 2022 року

HR-V також оснащений технологією Honda Sensing, яка використовує одну камеру, спрямовану вперед та тепер стала більшою та з підвищеною чіткістю. Одинарна камера тепер виконує роботу комбінованої камери та радіолокаційного датчика, встановленого в попередній моделі.

Особливості нового HR-V включають вдосконалену роботу системи уникнення зіткнення із пішоходами у нічний час та систему гальмування (CMBS), яка тепер виявляє зустрічні транспортні засоби, що перетинають шлях автомобіля, включаючи велосипеди та мотоцикли, та застосовує гальма.




HR-V також має адаптивний круїз-контроль, який включає в себе функцію низькошвидкісного слідування, а також контроль гальмування на пагорбах.

HR-V нижчий на 20 мм порівняно з попередньою моделлю, але має на 10 мм більший кліренс.

Honda HR-V 2022 року

Третє покоління HR-V надійде в продаж у Європі пізніше цього року. Його дизайн включає виразну інтегровану передню решітку радіатора та кутові фари. Нове покоління зберегло приховані ручки задніх дверей поточного HR-V.

Для європейських продажів HR-V буде виготовлений на заводі Honda в місті Сузука (Японія).




Honda планує окрему модель HR-V для США, яка відрізнятиметься від автомобілів, що пропонуються в Європі та на інших світових ринках. Автомобіль комплектації США перейде на більшу платформу та матиме потужніший дизайн.

У майбутньому Honda планує електрифікувати всі свої моделі в Європі. Це станеться до кінця наступного року, коли компанія замінить Civic compact.

За даними дослідника ринку JATO Dynamics, продажі HR-V в першому кварталі Європи впали на 59 відсотків до 1700 примірників. Jazz був найпопулярнішою моделлю Honda у кварталі з обсягом 5 405, втративши 15 відсотків.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Automotive News Europe

Галерея Honda HR-V 2022 року:
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest