У Honda анонсували новий кросовер

Автор: Редакція | 16 Сер, 2021
Honda кросовер електричний 2023

Новий компактний кросовер Honda звісно буде повністю електричним та стане поруч із раніше представленим хетчбеком Honda e.

Керівник британського підрозділу Honda Жан-Марк Стренг розповів виданню Auto Express, що компанія представить другу повністю електричну модель протягом наступних двох років.




Стренг сказав: «Ми збираємося представити нову модель BEV (батарейного електрокара) у 2023 році – це наступний крок, який допоможе нам отримати більш широку лінійку».

Хоча подробиць про нову модель не було озвучено: «Це буде пропозиція у правильному сегменті, що дозволить досягти більших продажів».

Кросовер на базі Honda e

Honda e
Хетчбек Honda е

За припущеннями, новий кросовер буде схожий на концепт Honda e, який був показаний на минулорічному автосалоні в Пекіні. Рендерні зображення Auto Express показують, як може виглядати новий автомобіль, з тонкими світлодіодними фарами, що оточують заглушену решітку радіатора, та новим логотипом Honda посередині.

Деякі риси новинка може запозичити у майбутнього HR-V: чисті лінії з боків нового електромобіля будуть перериватися лише темною нижньою частиною підвіконня, спроектованою, як і багато сучасних електромобілів, щоб приховати додаткову висоту, необхідну для встановлення акумулятора. Тонкі задні світлодіодні ліхтарі допоможуть підкреслити ширину автомобіля.

За розмірами нова модель буде знаходиться між популярною моделлю Jazz Crosstar (на яку припадає понад 50 відсотків усіх продажів Jazz) та новим HR-V.




Що під капотом?

Honda кросовер електричний 2023
Рендер електричного кросовера Honda. Фото: Auto Express

Раніше у Honda підтвердили, що повністю електричний компактний кросовер випускатиметься одразу за хетчбеком «e» й базуватиметься на тій же платформі. Архітектуру доведеться розтягнути, щоб розмістити більший кузов і багажник пристойних розмірів, але в новій моделі Honda навряд буде футуристичний інтер’єр, з подвійними 12,3-дюймовими широкоформатними дисплеями плюс парою шестидюймових моніторів замість дзеркал на дверях.

Також поки немає інформації про те, яка технологія може бути під капотом, але очікується акумулятор більший за 35,5 кВт-год, котрий надаватиме запас ходу понад 320 км, а також можливість швидкої зарядки для автомобіля.

Раніше новий кросовер Honda CR-V «засвітився» в камуфляжі, а виробник анонсував назву для нової лінійки позашляховиків.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest