Hyundai підготував нову гоночну Elantra

Автор: Редакція | 28 Вер, 2020
Hyundai Elantra N TCR 2021 року

Південнокорейський виробник Hyundai представив на автосалоні в Пекіні гоночну модель на основі Elantra.

Після презентації базового седана Elantra та «підігрітого» Elantra N Line, компанія влаштувала прем’єру гоночної моделі для клієнтських команд. Майданчиком для прем’єри стало перше за багато місяців велике офлайн-шоу – Пекінський автосалон.




Машину підготував підрозділ Hyundai Motorsport Customer Racing, як стверджується – з чистого аркуша. Це вже третій у лінійці автомобілів для міжнародної серії кільцевих гонок – після i30 N TCR і Veloster N TCR, він буде продаватися на тих же ринках, що й звичайна «Елантра».

Hyundai Elantra N TCR отримав дволітрову «турбочетвірка», шестиступеневу коробку передач із підкермовими перемикачами, передній привід, доопрацьоване відповідно до регламенту TCR шасі. Їздові випробування гоночного седана почалися в червні, й команда інженерів намотала 5 000 км на декількох європейських автодромах. Найближчими місяцями тести продовжаться, першим клієнтам машини передадуть наприкінці цього року.




Одночасно Hyundai зараз працює над «прокачаним» дорожнім Elantra N. Очікується, що замість 1,6-літрової 201-сильної «турбочетвірки», яка встановлюється на версію N Line, він отримає дволітрову 280-сильну – як у оновлених Veloster N та i30 N.

Цього тижня Hyundai також розсекретив «спортивну» Sonata N Line, а до цього представив нове покоління Tucson.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Hyundai Elantra N TCR 2021 року:
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest