Hyundai показав нові зображення Ioniq 6

Автор: Редакція | 27 Чер, 2022
Hyundai Ioniq 6

Корейський виробник Hyundai продовжує тізерну кампанію з презентації електричного Ioniq 6.

Hyundai Ioniq 6 – одна з найбільш очікуваних моделей корейського автовиробника, яка має стати серійною версією концепту Hyundai Prophecy 2020 року. Тепер бренд представив серію тізерів, що розкривають частини дизайну.

Фактично Hyundai вперше показав частини готового до виробництва Ioniq 6, адже до цього з’являлись ескізи та шпигунські фотографії, на останніх машини були під товстим камуфляжем.

Hyundai Ioniq 6

Нові фотографії показують, що Ioniq 6 зберіг аеродинамічний силует концепту, одночасно отримавши нові елементи стилю.

Один тізер показує камери, які замінюють дзеркала, що відрізняються від звичайних дзеркал прототипів. Проте переднє крило та нові легкосплавні диски, які виглядають аналогічними до Hyundai N.

Hyundai Ioniq 6

Ще один тізер демонструє лінію даху в стилі купе та ручки дверей, а також частини переднього та заднього бамперів. Останні мають двоколірну обробку і складну аеродинаміку в поєднанні з піксельними світлодіодами.

Hyundai Ioniq 6

Найяскравішою особливістю, мабуть, є повнорозмірна світлодіодна панель, яка інтегрована в задній спойлер. Таке рішення виглядає цікаво й нагадує мову дизайну Hyundai Staria.

Під капотом

Hyundai Ioniq 5, 6 та 7

Відомо, що Hyundai Ioniq 6 використовуватиме архітектуру E-GMP, на якій базується менші моделі Ioniq 5, Kia EV6 і Genesis GV60.

Новинку буде оснащено акумулятором ємністю 73 кВт-год, який дозволить проїхати понад 482 км. Потужність буде надходити від одного електродвигуна потужністю 215 к.с. (160 кВт) у базовій версії або від двох електродвигунів потужністю 308 к.с. (230 кВт) у більш потужному варіанті AWD.

Вже завтра, 28 червня, електромобіль розміром із паливну Sonata, має бути представлений на сайті Hyundai.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Carscoops

Галерея тізерів Hyundai Ioniq 6:
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest