Hyundai анонсував новий кросовер для Індії

Автор: Роман Галімон | 03 Лют, 2020

Південнокорейський виробник Hyundai опублікував відео кросовера Creta для індійського ринку перед прем’єрою моделі на Auto Expo 2020, яка відбудеться 6 лютого.

Фактично, Hyundai вже презентував Creta другого покоління в Китаї минулого року. Що ж тоді буде презентовано в Індії?

Глобально Hyundai Creta вже продається під ім’ям ix25, а ззовні машина повторює деякі риси Venue. Проте на презентації, яка відбудеться на індійські виставці Auto Expo 2020, швидше за все, буде презентована модель з акцентами на вподобання індійських клієнтів.

Це може бути, як спеціальна кольорова гама, так й певні елементи зовнішнього дизайну.

Попередні тізери вже говорять про новий дизайн решітки позашляховика та підтвердили наявність панорамного люку, а новий ролик розкрив дизайн фар та задніх ліхтарів.

Всередині нова Creta вже має компактніше кермо, горизонтальні центральні вентиляційні отвори, цифрову приладову панель та великий дисплей медійної системи.

Машина обладнана електричним паркувальним гальмом із функцією автоматичного утримування та камерою з оглядом 360 градусів. Чи будуть всі ці опції доступні в Індії? Поки, невідомо.

При цьому розміри моделі, явно не зміняться та становитимуть 4300 мм у довжину, 1790 мм у ширину і 1635 мм у висоту. Колісна база матиме довжину 2610 мм.

А ось двигунів для Hyundai Creta 2020 року індійським покупцям запропонують явно більше. Це й бензиновий об’ємом 1,5 л та потужністю 115 к.с. й 1,5-літровий дизельний аналогічної потужністю. Крім того буде доступний 1,0-літровий турбований бензиновий двигун на 120 к.с.

До них, за припущеннями, будуть надаватись 6-ступінчасті «механіка» та «автомат» (лише 1,5 літрового дизеля) та 7-ступінчастий автоматична коробка з подвійним зчепленням (лише для версії на 1,0 л) будуть ймовірними варіантами передачі. Для бензинового 1,5 літрового двигуна також може бути запропонований CVT.

Раніше Hyundai також презентував новий седан для Індії, а “шпигуни” помітили Tuscon нового покоління.

Галерея Hyundai ix25 (Creta) для Китаю:
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest