Infiniti презентував дизайн нового кросовера QX60

Автор: Редакція | 25 Вер, 2020
Infiniti QX60 Monograph

Люксовий автомобільний бренд Infiniti представив майже серійну версію позашляховика QX60, який надійде у продаж наступного року.

Infiniti QX60 Monograph, анонсований на початку місяця, став натяком на те, як виглядатиме трирядний позашляховик наступного покоління.

Передньою частиною з виразною решіткою та світлодіодними смужками він схожий на QX50, профіль із висувними ручками побудований на контрасті темного даху, задньої стійки та колісних арок й основного світлого відтінку, а корма цікава розтягненими на всю ширину кузова зміщеними ліхтарями, чорним спойлером, хромованою накладкою на бампері й чотирма випускними патрубками.




Салон, здається, ще не готовий: у всякому разі, виробник не показує його навіть через тоноване скло. Та й зовнішній вигляд залишає питання: QX60 Monograph фактично все ще передсерійний прототип, адже наприклад фінальний варіант QX80 Monograph помітно відрізнявся від концепту, хоча представили машини з різницею всього у півроку.

Технічний бік не був озвучений. За  припущеннями, QX60 змінить 3,5-літровий атмосферний V6 на просунуту «турбочетвірку» із змінним ступенем стиснення VC-Turbo – від QX50 другої генерації.

Раніше Infiniti вже назвала дату прем’єри кросовера QX55, а також стало відомо, що марка вирішила залишити Європу, але не Україну.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Infiniti QX60 Monograph:
Фотограф: Infiniti
Фотограф: Infiniti
Фотограф: Infiniti
Фотограф: Infiniti
Фотограф: Infiniti
Фотограф: Infiniti
Фотограф: Infiniti
Фотограф: Infiniti
Фотограф: Infiniti

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest