Jeep оголосив дату прем’єри нового Grand Wagoneer

Автор: Редакція | 24 Сер, 2020
Jeep Grand Wagoneer 2022 року

Американський автомобільний бренд Jeep анонсував дату дебюту нового кросовера Grand Wagoneer та опублікував додаткові зображення розкішного позашляховика.

Jeep продовжує тізерну кампанію, присвячену новому Grand Wagoneer. Головна новина – оголошена дата прем’єри: машину покажуть вже наступного четверга, 3 вересня.

До того ж бренд оприлюднив ще кілька фотографій. На одній із них зображений фрагмент решітки радіатора з безліччю дрібних деталей і, здається, підсвічуванням. Судячи з усього, це частина з боку водія: там, де починається друге слово назви моделі.




На іншій світлині показаний інтер’єр, хоча він знову не видає дуже багато інформації: можна розгледіти контролер мультимедійної системи. На задньому плані видно окремий екран для переднього пасажира.

Як повідомлялося раніше, нові Jeep Wagoneer і Grand Wagoneer будуть побудовані на платформі пікапа Ram 1500 та встануть на конвеєр того ж заводу в штаті Мічиган.

Крім усього перерахованого вище, в оснащення розкішних позашляховиків увійдуть цифрові прилади, безрамковий 12-дюймовий тачскрін, розважальна система для пасажирів заднього ряду.




Старт виробництва запланований на другий квартал 2021 року.

Нещодавно стало відомо, що перший електричний Jeep розроблять на базі Peugeot 2008,  а раніше Jeep знову нагадав про гібридну версію Wrangler.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Facebook та Twitter.

 

Джерело: Motor1

Галерея тізерів Jeep Wagoneer 2021 року:
Фотограф: Jeep
Фотограф: Jeep
Фотограф: Jeep
Фотограф: Jeep
Фотограф: Jeep

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest