Нова автомобільна марка Jetour з’явилась в Україні

Автор: Редакція | 19 Лис, 2020
Jetour X70

Корпорація «УкрАВТО» презентувала нову для України марку Jetour, яка фактично є суббрендом Chery Automobile.

Jetour був створений у 2018 році підрозділом холдингу Chery Commercial Vehicle Company й першочергово був націлений на внутрішній ринок КНР, проте нещодавно він також розпочав міжнародну експансію, а відтепер представлений й в Україні.




На разі, в нашій країні модельний ряд бренду представлено однією моделлю – кросовером Jetour X70, презентація якого й відбувалась 19 листопада 2020 р.

Це семимісний автомобіль, побудований на платформі Chery Tiggo 8 та комплектується 1,5-літровим бензиновим турбо-двигуном потужністю 147 к.с. й крутним моментом у 210 Нм. Двигун агрегується 5-ти ступеневою механічною або 8-ми ступеневою автоматичною трансмісією.

Екстер’єр

Jetour X70 кросовер презентація Україна
Jetour  X70

Важливо відмітити, що окрім естетичного компоненту, конструктори Jetour досить багато уваги приділили аеродинаміці, досягнувши коефіцієнту фронтального спротиву Cx=0,38.

Масивна решітка радіатора з інтегрованою назвою бренду доповнена фарами головного світла із комбінацією проекційних та світлодіодних елементів, якими асистують повністю світлодіодні денні ходові вогні.

Оригінальні виштамповки на капоті, рельєфні елементи бампера, 18-дюймові колісні диски доповнюють зовнішній вигляд.

У задніх ліхтарях можна помітити чотири яскраві світлодіоди, що нагадують традиційні китайські ліхтарики.




Інтер’єр

Jetour X70
Інтер’єр Jetour X70

В Україні Jetour X70 наразі пропонується у єдиній комплектації, в якій доступні сім посадкових місць, що оздоблені еко-шкірою, а крісло водія регулюється у трьох напрямах за допомогою електроприводу.

Пасажири другого ряду мають можливість відрегулювати кут нахилу спинки та збільшувати простір для ніг через регулювання сидінь вперед-назад. Заднім пасажирам доступні дефлектори кліматичної системи та дві USB-зарядки.

Jetour X70
Третій ряд Jetour X70

Третій ряд сидінь, на думку ж самого виробника, розрахований для нетривалих міських поїздок або ж для дітей.

Максимальна місткість багажника складає 1680 літрів, при цьому спинки сидінь другого ряду можна скласти у пропорції 60/40.

Крім того, для відкриття багажника, достатньо провести стопою під заднім бампером і багажне відділення легко відчиниться. Проте ця функція доступна за доплату.

До переліку опцій, також відноситься великий панорамний дах із люком.




Мультимедіа

Jetour X70
Панель приладів Jetour X70

Jetour пропонує повністю цифрову панель приладів із діагоналлю 12,3 дюйми та 10-дюймова мультимедійна система з сенсорним екраном, з можливістю синхронізації з сучасними смартфонами на платформах Android та IOS через USB кабель.

Серед іншого, на дисплей виводиться зображення з камер, а сам автомобіль оснащений камерою огляду на 360 градусів.

Jetour X70 продаватиметься в Україні за ціною від 17 900 доларів США (503 527 грн.) за версію з МКПП та 19 400 доларів США (545 722 грн.) за версію з 8-ми ступеневим «автоматом». Гарантія на автомобіль складає 4 роки або 100 000 кілометрів.

Нещодавно марка Chery оновила кросовер Tiggo 5X, а Motorcar писав про тест-драйв кросовера Chery Tiggo 8.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Jetour X70:


Фотограф: Jetour
Фотограф: Jetour
Фотограф: Jetour
Фотограф: Jetour
Фотограф: Jetour
Фотограф: Jetour
Фотограф: Jetour
Фотограф: Jetour
Фотограф: Jetour

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest