Kia представив плагін-гібридну версію кросовера Sorento

Автор: Роман Галімон | 26 Сер, 2020
Kia Sorento PHEV 2021 року

Південнокорейський виробник Kia почав продажі плагін-гібридної версії нещодавно оновленого кросовера Sorento.

Оновлений Kia Sorento отримав плагін-гібридну версію (PHEV), яка має дозволити виробнику ще краще вписатись у норми викидів СО2 в Європі.

Під капотом кросовера буде розміщений силовий агрегат, який складатиметься з 1,6-літрового бензинового двигуна з турбонаддувом потужністю 178 к.с. та 265 Нм крутного моменту та електромотору на ще 90 к.с. та 304 Нм.

Читайте також:




Оскільки дві складові ніколи не виходитимуть на свої піки одночасно, комбінований максимум складе 261 к.с. та 350 Нм. Ці показники ще мають бути підтверджені, але плагінний гібрид Sorento має випереджати «м’який» гібрид цієї ж моделі, який має потужність 226 к.с. та не здатний їздити на акумуляторній батареї.

У PHEV версії акумулятор має ємність 13,8 кВт-год та водяне охолодження. Офіційні параметри за циклом WLTP ще не підтверджені, але такий Sorento має проїжджати приблизно 48 км лише на електротязі.

Плагін-гібрид Sorento буде так само доступний у п’яти та семимісному варіантах й в останньому пропонуватиме 175-літровий багажник, який може збільшитись до 809 літрів із складеним заднім рядом. Це лише відповідно на 4 та 12 літрів менше за звичайні бензинові та дизельні комплектації.




В Україні оновлений Sorento ще не презентований й продається дорестайлінгова версія з 2,2-літровим дизельним двигуном за ціною 39 900 доларів США. В Європі оновлена модель пропонується за 41 410 євро (або 48 098 дол. США), а за плагін-гібридну версію просять як мінімум 42394 євро (або 49 241дол. США).

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Facebook та Twitter.

Джерело: Auto Express

Галерея Kia Sorento PHEV 2021 року:
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest