Kia Sportage американської комплектації «спіймали» без камуфляжу

Автор: Редакція | 18 Чер, 2021
Kia Sportage 2021 року

Кросовер Kia Sportage готується для виходу на глобальний ринок й тепер засвітився в комплектації для Північної Америки.

Компанія Kia лише нещодавно представила абсолютно новий Sportage, але його вже було помічено в європейській комплектації, а ще раніше Motorcar розбирався у змінах, які сталися при переході між генераціями.




Тепер вже «засвітилась» й специфікація, котра призначена для ринку США й відрізняється вона типовими помаранчевими відбивачами, а також заводським матовим сірим кольором.

За припущеннями, модель для США з довгою колісною базою матиме кодову назву NQ5 та пропонуватиметься у двох різних комплектаціях. У Південній Кореї топовим виконанням буде комплектація Gravity, а для Америки її можуть назвати X-Line.

Kia Sportage 2021 року
Фото: Korean Car Blog

Відповідні зміни також будуть у зовнішності: передній бампер матиме інший дизайн, хромовані акценти замість сіро-чорних. Також бічний профіль виглядатиме по-різному після використання різних порогів.

Kia Sportage 2021 року
Kia Sportage 2021 року. Фото: Korean Car Blog

Взагалі великої різниці між моделями для різних регіонів, окрім довжини, не має бути, а отже новинка Kia збереже однаковий екстер’єр, з оригінальними світлодіодними фарами, розташованими на нижньому рівні, та «бумерангом» для ДХВ. Інтер’єр теж має зберегти вже анонсований рівень діджиталізації.




Європейська комплектація Kia Sportage все ще має бути представлена у вересні, а моделі для Кореї та США теж ще готуються для «живої» презентації.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у TelegramFacebookTwitter та Google News.

Джерело: Korean Car Blog

Галерея Kia Sportage 2022 року:
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest