Новий Kia Sportage продемонстрували у базовій комплектації

Автор: Редакція | 20 Лип, 2021
Kia Sportage 2022 року

Кросовер Kia Sportage у базовій комплектації отримав крихітний монохромний екран та звичайний кондиціонер.

Sportage п’ятого покоління надійшов у продаж на батьківщині в Південній Кореї, і з нагоди цієї події Kia не відмовилася від розширеної фотогалереї свого абсолютно нового компактного кросовера.




З часу свого дебюту на початку червня модель споріднена із Hyundai Tucson викликала чимало суперечок своїм нетрадиційним дизайном. Але тепер настав момент істини, оскільки вперше були опубліковані дійсно реальні фотографії моделі покоління NQ5.

Оприлюднений примірник оливково-зеленого кольору – й зроблений він з усіма наворотами, включаючи великі 19-дюймові колеса та двоколірний дизайн. При довжині 4660 міліметрів та колісній базі 2755 мм, варто зазначити, що йдеться про глобальну версію Sportage.

Для Європи буде представлена спеціальна версія кросовера з коротшою колісною базою, яка вже нещодавно неофіційно засвітилась. Очікується, що європейський Sportage матиме практично однаковий дизайн з ідентичною передньою частиною, світлодіодними фарами та задніми ліхтарями. Іншою ж буде задня стійка та задні двері.




Базова комплектація Kia Sportage

Kia Sportage 2022 року

Проте вже зараз можна побачити, як виглядатиме базова комплектація кросовера, яку можна обрати при бажанні не переплачувати за сучасні гаджети. Помітною зміною спереду в таких версіях буде наявність простих «старих» лампочок.

Крім того, в оздобленні таких «Спортейджів» зникне 12,3-дюймовий екран медійки. Моделі середнього рівня матимуть менший сенсорний екран, оточений поворотними ручками та декількома комбінаціями клавіш, тоді як автомобіль початкового рівня отримає крихітний монохромний екран, який виглядає анахронізмом із 1990-х.

Kia Sportage 2022 року

Також базові комплектації Sportage матимуть звичайний кондиціонер, а не автоматичний клімат-контроль, котрий буде позбавлений горизонтального екрану й пропонуватиме менше налаштувань.

Тим не менш, існує певна ймовірність, що «спартанська» версію з’явиться не на всіх ринках. Важко уявити, щоб Kia продавала свій новий компактний кросовер у США із ольдскульним центральним екраном старої та звичайним кондиціонером, проте до України така версія все ж може доїхати.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Kia Sportage 2022 року:
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest