Lamborghini Aventador на гусеницях застряг у снігу

Автор: Редакція | 10 Лют, 2021
Lamborghini Aventador на гусеницях

Спорткар Lamborghini Aventador переобладнали для подолання глибокого снігу, проте техніка все одно не витримала.

Канал TheStradman у YouTube відомий своїми технічними доопрацюваннями автомобілів, як наприклад створення шестиколісного повнопривідного Jeep 6×6. Проте автори вирішили проекспериментувати із суперкаром та його адаптацією до снігових умов.




Для цього на Lamborghini Aventador встановили гусениці на кожне колесо й вивезли на засніжену територію. Проте, кінцевий результат виявився не дуже втішним.

Одразу, коли машину опустили з причепу, присутні відчули їдкий запах горілого зчеплення.

Для непосвячених потрібно додати, що гусениці збільшують навантаження на такі компоненти, як насос гідропідсилювача керма, важелі підвіски, зчеплення і навіть двигун. Таким чином, запах зчеплення вже натякав, що експеримент довго не триматиме.




Машину все ж вивели на сніговий заїзд й вона зробила кілька пірнань у глибокий сніг, що іноді вона просто повністю зникала під ним.

Проте, врешті-решт, техніка не витримала й суперкар зупинився. З гори Aventador вже повертався на буксирі, а далі знову потрапив на причеп.

Автори відео стверджують, що незабаром доопрацюють технічний бік питання й виведуть Lamborghini на гусеницях знову в сніг.

Минулого року орендований Lamborghini Aventador втопили у канаві, а рівно рік тому модифікований Lamborghini Aventador вщент згорів у Празі.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.





Додати свій коментар






Pin It on Pinterest