Land Rover презентував оновлений Discovery

Автор: Редакція | 12 Лис, 2020
Land Rover Discovery (2020)

Британський виробник Land Rover представив оновлену версію позашляховика Discovery, який отримав тепер й гібридну версію.

Останнім часом Land Rover модернізував практично весь модельний ряд: в середині літа оновився флагманський Range Rover, за яким послідували Range Rover Sport, Ranger Rover Evoque і Discovery Sport, Range Rover Velar. Враховуючи, що Defender змінив покоління лише минулої осені, неохопленим залишався лише великий Discovery – дотепер.




Фактично модель актуальною генерації, яка дебютувала трохи більше чотирьох років тому, отримала перший серйозний рестайлінг.

Хоча у 2018 році з переносом виробництва Discovery з британського Соліхалла у словацьку Нітру, машині додали покращений адаптивний круїз-контроль із функцією stop&go, систему попередження про наближення об’єктів при виході з автомобіля і трилітровий 306-сильний дизель SDV6. Цього разу перелік змін вийшов ширшим в рази.

Оновлений екстер’єр

Land Rover Discovery (2020)
Land Rover Discovery (2020)

На перший погляд передня частина змінилася незначно, хоча рестайлінг торкнувся й світлотехніки, й бампера. Ззаду дизайн світлодіодних ліхтарів теж змінився: вони з’єднані чорною глянсовою панеллю, на яку перемістився напис Discovery, що раніше знаходився вище.

Крім того, подібно до ряду інших моделей Jaguar Land Rover, оновлений позашляховик матиме виконання R-Dynamic з особливими акцентами в екстер’єрі та двоколірним шкіряним інтер’єром з контрастною прострочкою.




Більше оновлення всередині

Land Rover Discovery (2020)
Інтер’єр Land Rover Discovery (2020)

Головне нововведення в салоні – уже знайома мультимедіа Pivi Pro з 11,4-дюймовим тачскріном на центральній консолі, яка прийшла на зміну комплексу InControl Touch Pro з 10-дюймовим екраном. Система оснащена двома LTE-модемами для одночасно виконання декількох функцій без шкоди для продуктивності: наприклад, можна слухати музику через встановлений Spotify і оновлювати програмне забезпечення.

Також оновлений Land Rover Discovery оснащений: 12,3-дюймовою цифровою панеллю приладів; кольоровим проекційним дисплеєм (опція); вдосконаленою системою фільтрації повітря в салоні; тримачами планшетів Click and Go в спинках передніх сидінь; новим чотириспицевим кермом; комфортнішими сидіннями другого ряду; браслетом Activity Key другого покоління, який заміняє стандартний ключ під час активного відпочинку.




А під капотом?

Land Rover Discovery (2020)
Land Rover Discovery (2020)

Радикального перегляду зазнала й моторна гамма. Оновлений Land Rover Discovery отримав три трилітрові рядні «шістки» сімейства Ingenium: бензинову P360 (360 к.с. і 500 Нм) і дизельні D250 (249 к.с. і 570 Нм) і D300 (300 к.с. і 650 Нм ), що прийшли на зміну агрегатів SD4 і SDV6.

У Європі всі шестициліндрові двигуни за замовчуванням є частиною 48-вольтової помірно-гібридної системи (MHEV) зі стартер-генератором. Крім того, покупцям запропонують дволітрову бензинову «четвірку» P300 на 300 к.с. і 400 Нм.

Крім іншого, виробник поліпшив можливості Discovery на бездоріжжі. Для цього моделі переналаштували систему Terrain Response 2 й додали спеціальний режим для подолання броду – Wade Mode.

Land Rover Discovery (2020)
«Прозорий капот» на Land Rover Discovery (2020)

Також позашляховик оснащений технологією ClearSight Ground View, що показує водієві дорогу під передньою частиною автомобіля (так званий «прозорий капот»). Крім того, шестициліндровим модифікаціям доступна оптимізована система повного приводу і пневмопідвіска в стандартній комплектації.

У Великій Британії замовлення на оновлений Land Rover Discovery вже приймають. Початкова ціна виросла з 48 340 до 53 655 фунтів.

Раніше Jaguar Land Rover анонсував розробку водневого кросовера, а також компанія представила безпілотний електромобіль.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Land Rover Discovery (2020):
Фотограф: Land Rover
Фотограф: Land Rover
Фотограф: Land Rover
Фотограф: Land Rover
Фотограф: Land Rover
Фотограф: Land Rover
Фотограф: Land Rover
Фотограф: Land Rover
Фотограф: Land Rover
Фотограф: Land Rover
Фотограф: Land Rover
Фотограф: Land Rover
Фотограф: Land Rover
Фотограф: Land Rover

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest