Lexus перетворив купе LC 500 на розкішний кабріолет

Автор: Редакція | 21 Лис, 2019

Японська компанія Lexus вирішила «знести» дах своєму купе LC 500, проте це стало неабиякою задачею для інженерів.

Першим що довелось зробити це встановити додаткові елементи жорсткості в кузов, а також перелаштувати передню підвіску через змінений баланс ваги. У Лос-Анджелесі компанія представила вже готовий продукт.

Проте, кабріолет відрізняється від купе не лише оформленням задньої частини кузова, під яку ховається тканинний верх.

 Читайте також:

Розробляли відкритий LC 500 з намаганням зберегти вже відомий силует спорткара та заради цього матеріал м’якої даху став чотиришаровим. Для складання верху потрібно 15 секунд, й закривання можна робити в русі, але на секунду довше.

Кабріолет також отримав оптимізовану кліматичну систему з акцентом на верхню частину салону і систему підігріву зон навколо ший пасажирів.

Відкритий LC 500 зберіг п’ятилітровий V8, який розвиває 477 к.с. і 540 Нм крутного моменту, разом із 10-ступінчастим автоматом. Єдина заявлена модернізація силового агрегату – особливий канал «доставки звуку» в салон кабріолета для посилення відчуттів.

Динамічні характеристики новинки не повідомляються, але цього року наша редакція вже тестувала купе LC 500. Незабаром цей матеріал буде доступний для прочитання.

Продажі Lexus LC 500 з м’яким дахом стартують в США влітку наступного року, причому першими на ринку з’являться 100 примірників кабріолета у виконанні Inspiration. Відрізнятися воно буде яскраво-синім кольором кузова, білою напіваніловою шкірою в салоні і 21-дюймовими колісними дисками.

В Україні єдиний варіант купе Lexus LC 500 з тим же мотором оцінений у 2,8 мільйона грн. Про можливості поставок до нашої країни кабріолета поки не повідомляється.

Джерело: Motor1

Галерея Lexus LC 500 (кабріолет)
Фотограф: Lexus
Фотограф: Lexus
Фотограф: Lexus
Фотограф: Lexus
Фотограф: Lexus
Фотограф: Lexus
Фотограф: Lexus
Фотограф: Lexus
Фотограф: Lexus
Фотограф: Lexus
Фотограф: Lexus
Фотограф: Lexus
Фотограф: Lexus
Фотограф: Lexus

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest