Mazda3 офіційно отримала найпотужнішу версію

Автор: Редакція | 08 Лип, 2020
Mazda3 2,5 Turbo 2021 року

Японський автовиробник представив найпотужнішу версію Mazda3, яка буде доступна в обох кузовах.

Слідом за несподіваною презентацією Mazda3 Turbo, проведеної мексиканським підрозділом марки, відбувся глобальний дебют у США. Але за винятком нових фотографій і деяких деталей фактично нічого нового не з’явилось.

Проте, 2,5-літровий турбомотор SkyActiv-G, яким забезпечили «трійку», й без того добре знайомий за Mazda CX-9 – в нашій специфікації він розвиває 231 к.с. і 420 Нм.




Для Північної Америки заявлені базові 227 к.с. і 420 Нм при використанні бензину з октановим індексом 87 (аналог АІ-92). На преміальному «дев’яносто третьому» паливі (АІ-98) потужність підвищиться до 250 к.с. і 434 Нм. І в Мексиці, і в США двигун пропонуватиметься тільки з шестидіапазонним автоматом й повним приводом.

Mazda3 2,5 Turbo 2021 року
Mazda3 2,5 Turbo 2021 року

Нова силова установка буде доступна як для хетчбека, так й для седана. У стандартне оснащення включать чорні 18-дюймові легкосплавні диски, люк з електроприводом, мультимедійну систему з тачскріном на 8,8 дюйма і підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, акустику Bose з 12 динаміками. Також Mazda3 Turbo отримає світлодіодні головні фари і денні ходові вогні, підігрів передніх сидінь і дзеркал, двозонний клімат-контроль, проекційний дисплей, великий набір систем безпеки.




При замовленні пакету Premium Plus покупець отримає додаткові асистенти водіння, а також чорний глянсовий спойлер. У чотиридверної моделі він розміститься на багажнику, а у п’ятидверної – на даху. До американських дилерів новинка дістанеться до кінця року, ціни оголосять ближче до старту продажів.

Раніше також стало відомо, що кросовер Mazda CX-5 позбавлять дизельного двигуна в Америці, а також Mazda представила нове покоління пікапа BT-50.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Facebook та Twitter.

Джерело: Motor1

Галерея Mazda3 2,5 Turbo 2021 року:
Фотограф: Mazda
Фотограф: Mazda
Фотограф: Mazda

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest