Mitsubishi повертається до Європи

Автор: Редакція | 11 Бер, 2021

Японський бренд Mitsubishi вирішив повернутися до Європи й допоможе в цьому знову Група Renault.

Майже рік тому Mitsubishi оголосила, що зупинить пропонувати нові моделі в Європі й продовжить лише їхнє післяпродажне обслуговування, адже в альянсі Renault-Nissan-Mitsubishi було вирішено розподілити ринки між собою й для Mitsubishi відводилась Південно-Східна Азія, Океанія, Південна Америка та Африка.




Цікаво, що Україна залишилась в переліку країн, що отримуватиме новинки бренду, навіть попри вихід виробника з Європи.

Проте й на «Старому континенті» існував відкладений попит на моделі марки. Зокрема, було явно помітно очікування в Європі нового кросовера Outlander, який добре продається особливо в плагін-гібридній версії. То ж бренд все ж вирішив переглянути своє рішення.

Раніше Motorcar повідомляв, що відновлення продажів моделей японського виробника обговорювалось із Групою Renault й тепер оприлюднені перші результати цих перемовин.

Mitsubishi Eclipse Cross 2021 року
Mitsubishi Eclipse Cross 2021 року

Автомобілі Mitsubishi дійсно повернуться на ринок Європи, але будуть виготовлятись на заводах альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi.

Перший результат такої співпраці з’явиться вже у 2023 році.

Компанія Mitsubishi Motors заявила, що продаватиме в Європі дві моделі, які будуть вироблені на заводах Групи Renault на спільних платформах, проте ДНК марки Mitsubishi все ж спробують зберегти.




Назви моделей поки не розголошується, але це будуть фактично готові автомобілі з OEM-комплектів від Renault, які є найбільш продаваними на європейському ринку та вже відповідають вимогам законодавства основних ринків Європи.

Новинки доповнить нещодавно представлений гібридний кросовер Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, що й сформує новий модельний ряд Mitsubishi в Європі, котрий має зробити бренд більш конкурентним на ринку.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Mitsubishi Eclipse Cross 2022 року:
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest