Mitsubishi представила концепт Vision Ralliart

Автор: Редакція | 11 Січ, 2022
Mitsubishi Vision Ralliart

Mitsubishi показала сучасне бачення у відродженні ралійного бренду Ralliart на прикладі концепту Vision Ralliart.

Після більш ніж десятирічної перерви Mitsubishi оголосила про повернення бренду Ralliart ще в травні 2021 року, розмалювавши пікап Triton у спортивні кольори на початку року.

За кілька місяців Ralliart був офіційно представлений в Таїланді як комплект оздоблення для Pajero Sport, що викликало невдоволення фанатів марки.

Й у рамках підготовки до Токійського автосалону 2022 року, Mitsu підготувала ще пару проектів Ralliart. Проте дива не сталось.

Знову концепт із наклейками

Mitsubishi Vision Ralliart 2022 року

Новий концепт Mitsubishi Vision Ralliart по суті є кросовером Outlander з агресивнішим обвісом та ширшими крилам на обох осях. Він також отримав фальшиву верхню решітку радіатора з стільниковим візерунком і більш щільний нижній повітрозабірник порівняно зі звичайною моделлю.

Mitsubishi Vision Ralliart

Також позашляховику додали масивні 22-дюймові колеса, які заповнити опуклі арки та звільнили місце для шестипоршневих супортів. Проте, на жаль, гальмівна система стала єдиною механічною модернізацією порівняно зі стандартною версією.

Mitsubishi Vision Ralliart 2022 року

У задній частині досить великий дифузор, який з’являвся на тізері минулого місяця, містить емблему Ralliart, аби надати ілюзію більшої швидкості для Outlander. Пару великих вихлипних наконечників було б логічно встановити по кутах дифузора, але Mitsubishi можливо уявляє концепт Vision Ralliart ще й повністю електричним позашляховиком.

Mitsubishi Outlander Ralliart Style 2022 року

На Токійському автосалоні також буде представлений й Outlander Ralliart Style. На зображенні нижче він прикрашений серією аксесуарів, які імітують високопродуктивний позашляховик.

Mitsubishi Outlander Ralliart Style 2022 року

Як і у випадку з Triton та Pajero Sport, про які згадувалось раніше, в основному йдеться про наклейки на кузові та червоні акценти, нанесені на версію PHEV та її бризговики.

Залишається сподіватися, що спроба відродити Ralliart все ж буде доведена до кінця й марка рано чи пізно згадає свою автоспортивну складову. Mitsubishi представить дует Ralliart на Токійському автосалоні 14 січня на дні для преси, а 16 січня заплановано публічний день.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest