Новий Nissan Qashqai «представили» на рендерах

Автор: Редакція | 23 Лис, 2020
Nissan Qashqai 2021 рендер

Нове покоління Nissan Qashqai з’явиться вже на початку 2021 року й тому не дивно, що його зображення вже трансформуються у рендери.

Компактний кросовер Nissan Qashqai третього покоління має стати абсолютно новим кроком для виробника й видання Auto Express уявило можливий вигляд моделі 2021 року на основі офіційних шпигунських фото, опублікованих раніше.

З моменту дебюту в 2007 році марка продала понад три мільйони цього кросовера по всій Європі, а минулого року друге покоління моделі реалізували у кількості 235 000 одиниць по всьому континенту.




Qashqai має успадкувати стиль від вже презентованих Juke та наступного покоління X-Trail (що вже дебютував у США під назвою Rogue). Й, звісно, не обійдеться без впливу концепту IMQ, показаного на минулорічному Женевському автосалоні.

Крім того, нове покоління кросовера перейде на останню версію платформи CMF-C Альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, в якій використовується сталь надвисокої міцності, що зробить поглинання ударів кращим. У Nissan заявляють, що водії також відчують ці зміни за кермом, оскільки поряд із покращенням комфорту та безпеки, Qashqai їздитиме краще.

З цією метою підвіску оснастять перепрофільованими стійками MacPherson спереду та ззаду. На повнопривідних версіях, що їздять на 20-дюймових колесах, замість торсіонної балки стандартною буде задня підвіска з кількома важелями. Nissan також попрацював над кермовою системою, заявляючи про ліпшу реакцію та покращення відчуття дороги.




Дизелю більше не буде

Nissan Qashqai 2021 рендер
Рендер Nissan Qashqai 2021. Фото –  Auto Express

Однак більше змін станеться під капотом. Дизельний двигун повністю зникне, а лінійка двигунів зменшиться до 1,3-літрового бензинового двигуна з двома варіантами потужностей, і з 12-вольтовою м’якою гібридною системою, а також з’явиться нова гібридна модель.

1,3-літровий м’яко-гібридний двигун буде доступний із потужністю 136 к.с. або 153 к.с., і покупцям запропонують на вибір механічну або автоматичну коробки передач; автомобілі CVT також будуть доступні з повним приводом.

Технічні деталі гібрида e-Power залишаються поки в секреті, але відомо, що він видаватиме 185 к.с. Бензиновий двигун використовуватиметься для заряджання акумулятора, що живитиме електромотор, а не для приводу коліс. При цьому, плагінова гібридна версія Qashqai не з’явиться, оскільки Nissan надає пріоритет технології e-Power та повністю електричним транспортним засобам, таким як новий електрокросовер Ariya.




В іншому, Qashqai буде модернізований до найновіших стандартів бренду з точки зору напівавтономних помічників водія. Система ProPilot, яка готується до наступного Qashqai, посилить вже існуючу допомогу в керуванні, прискоренні та гальмуванні з навігаційними даними, сповільнюючи рух у поворотах. Вона також зможе читати дорожні знаки щодо зміни обмеження швидкості та відповідно регулювати круїз-контроль.

Також пропонуватиметься функція «боковий захист», яка працюватиме з системою моніторингу сліпих зон. Якщо водій спробує в когось «повернути», кермове управління автоматично втрутиться й зупинить маневр.

До речі, у березні вже було представлено можливий вигляд нового Nissan Qashqai, але від тоді кросовер ще не раз був помічений на тестах.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

 

Галерея Nissan Qashqai 2021 року (шпигунські фото):
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest