Peugeot 508 «засвітився» з оновленнями

Автор: Редакція | 14 Лис, 2022
Peugeot 508

Французький седан Peugeot 508 готується до оновлення й вже «засвітився» на дорожніх тестах.

Peugeot 508 є найбільшим седаном у поточній лінійці французького бренду. Наразі марка розробляє оновлення стилю моделі, й перші шпигунські знімки новинки вже з’явились. 

Дизайн 

Peugeot 508 2023 року

Камуфляж на «носі» ніби приховує новий дизайн фар. Вони здаються вужчими, але вертикальна частина на зовнішньому краї все ще присутня. Широкий трапецієподібний вхідний отвір займає нижню решітку. Обшивка кузова повністю приховує решітку, тому неможливо побачити зміни стилю. 

Збоку тестовий зразок має антену біля середньої стійки. На даху є невеликий круглий пристрій. Ці деталі можуть натякати на те, що 508 має деякі технічні зміни. Якщо марка вносить лише естетичні зміни, це обладнання не має бути потрібним. 

На задній панелі більше камуфляжу. Задні ліхтарі мають нову графіку, але покриття приховує, чи є зміни в їхній формі. 

Peugeot 508 2023 року

Галерея також містить єдине зображення універсала 508. Як у чотиридверного седана, є зміни на носі та задніх ліхтарях. 

Фотографій інтер’єру немає, але видання Motor1 повідомляє, що модель отримає нову інформаційно-розважальну систему з оновленим інтерфейсом. Також можливі зміни в оздобленні салону. 

Під капотом 

Peugeot 508 2023 року

Суттєвих змін всередині покоління під капотом не очікується й, тим більше, має залишитись спортивна комплектація Sport Engineered, яка була представлена у 2020 році. 

Ця версія оснащена 1,6-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом і двома електромоторами, а загальна потужність становить 355 кінських сил (265 кіловат) і 520 Ньютон-метрів крутного моменту.  

До речі, редакція Motorcar тестувала Peugeot 508 також у 2020 році, й більше про модель можна прочитати в огляді тест-драйву. 

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Peugeot 508 2023 року:
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest