Американський підприємець витратив коронавірусну субсидію на Lamborghini

Автор: Редакція | 10 Сер, 2020
10 000-й Lamborghini Urus

Департамент юстиції США повідомив про розслідування дій підприємця, який витратив фінансову допомогу не за призначенням й придбав зокрема спортивний кросовер Lamborghini Urus.

Витрати Сполучених Штатів на ліквідацію наслідків пандемії вже обчислюються трильйонами доларів, і чимала частина цих витрат – державні субсидії малому бізнесу. Виплачуються вони в формі так званих «неповоротних кредитів»: кошти можна не повертати, якщо вони дійсно були витрачені на підтримку підприємництва.




Але виявилося, деякі американці сприймають фінансову допомогу з боку влади як шанс пожити на широку ногу. За даними Департаменту юстиції США, один із жителів Техасу отримав в якості засобів для підтримки бізнесу близько 1,6 мільйона доларів. Однак замість того, щоб витратити їх на зарплати, оренду та покриття інших витрат, бізнесмен почав із купівлі новенького Lamborghini Urus (ціна кросовера в США – близько 220 000 доларів).

Крім того, техасець придбав повнорозмірний пікап Ford F-350, наручний годинник марки Rolex, а також активно «інвестував» гроші у власні розваги в нічних клубах Х’юстона. Бізнесмену вже пред’явлені численні звинувачення, включаючи банківське шахрайство, участь в незаконних грошових транзакціях і надання неправдивих відомостей.




Варто відзначити, що це вже не перша подібна історія. Близько тижня тому влада Флориди повідомляли про шахрая, який виманив у держави субсидій приблизно на 4 мільйони доларів і теж почав із покупки Lamborghini – щоправда, не Urus, а Huracan. За сукупністю порушень йому загрожує близько 30 років в’язниці.

Раніше повідомлялось, що два жовтих Lamborghini «не поділили» дорогу в Сінгапурі, а у березні орендований Lamborghini Aventador втопили у канаві.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея 10 000-го Lamborghini Urus:
Фотограф: Lamborghini
Фотограф: Lamborghini
Фотограф: Lamborghini
Фотограф: Lamborghini

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest