Porsche вирішив перевірити сили у створенні літаючого автомобіля

Автор: Роман Галімон | 12 Жов, 2019

Porsche та Boeing домовились про партнерство для створення компактного міського лайнера для особистого користування. Майбутній літальний апарат вже знаходиться на стадії раннього планування, а спільна компанія аналізує потенційний ринок.

Мрія про літаючі машини не залишає міжнародні компанії у спокої. Цього разу німецька марка Porsche та американська авіакомпанія Boeing вирішили об’єднатися, щоб створити власний літальний транспорт преміум класу. Передбачається, що новинкою стане компактний літак з невеликою кабіною, а літаючий автомобіль розробляється в рамках створення особистого міського лайнера.

Читайте також:

Наразі представлені лише попередні рендери. Судячи з них, обидві компанії не будуть відходити від класичного дизайну літаків. Новий автомобіль отримає компактну двомісну кабіну, прямокутні крила та два мотори.

На разі це єдина інформація, доступна в Інтернеті. Porsche та Boeing знаходяться на ранній стадії проекту. Будь-які видимі результати слід очікувати за кілька років. Поки створюється спільна компанія для аналізу потенційного попиту та аналізу майбутнього ринку. Після цього буде прийнято остаточне рішення про початок розвитку особистого міського лайнера.

Крім того, експерти Porsche допоможуть американцям у випробуванні пасажирського літального безпілотника PAV. Перші тести пройшли ще на початку 2019 року.

Джерело: Аutotimesnews

Фотограф: Porsche
Фотограф: Porsche

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest