Новий Renault 4 «представили» на рендері

Автор: Редакція | 31 Тра, 2021
Renault 4 рендер

Кросовер-хетчбек Renault 4 має приєднатись до відродженого Renault 5 у лінійці компактних автомобілів французької марки й перші рендери показують його можливий вигляд.

«Ренолюція» Renault продовжується й незабаром має з’явитись абсолютно нова та повністю електрична версія Renault 4. Нещодавно стався «витік» можливого дизайну новинки, а також її логотипу.




Британське видання Auto Express вирішило уявити Renault із номером 4 у металі та створила власні зображення відродженої моделі.

Після перезапуску Renault 5, стало зрозуміло, що французька марка планує відродити кілька моделей із використанням ретро-дизайну й переосмислення концепції компактних автомобілів. Швидше, за все Renault 4 буде хетчбеком зі збільшеним кліренсом, або як модно казати, крос-хетчем.

Швидше за все, новинка буде наслідувати оригінальний вертикальний вигляд автентичного автомобіля, який став відповіддю Renault на Citroen 2CV, та стане кроком до збільшення лінійки компактних кросоверів, де представлений поки Renault Captur.

 

Проте Renault 4 має слідувати оригінальній меті «попередника» й запропонує доступний, просторий транспорт для сімей, з додаванням стильного вигляду.

Як й у випадку з новим Renault 5, можна очікувати ряд ретро-дизайнерських деталей на R4, таких як фари та решітка радіатора, що знаходяться в одній рамі, та дизайнерські особливості переднього бампера, що імітуватимуть оригіналі сталеві бампери.

Новий R4 використовуватиме платформу CMF-B, яка лежить в основі Renault Zoe, а отже може отримати акумуляторну батарею ємністю 50 кВт-год і максимальний пробіг у 400 км, а також швидку зарядку на 50 кВт.

Zoe виготовляється з двома електродвигунами, один потужністю 132 к.с., а другий 108 к.с. й відповідно до інтерв’ю генерального директора Renault Лука Де Мео, новинки мають коштувати в діапазоні 20 000- 30 000 євро.




Традиційно R4 коштував трохи нижче R5, а отже можна очікувати на певну різницю у вартості ретро-близнюків. Якщо концепт R4 буде остаточно схвалений до виробництва, зелене світло для проекту може з’явитись одразу після старту продажів нового Renault 5, тобто наприкінці 2023-го або на початку 2024 року.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

 

Галерея Renault 4:
Фотограф: Auto Express
Фотограф: Auto Express
Фотограф: Auto Express
Фотограф: Auto Express
Фотограф: Auto Express

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest