Renault оголосила комплектації кросовера Arkana в Європі

Автор: Редакція | 04 Бер, 2021
Renault Arkana (Європа) 2020 року

Компанія Renault почала продажі кросовера-купе Arkana в Європі й замовлення можна розміщувати вже з 10 березня 2021 року.

Минулого року кросовер-купе Renault Arkana був презентований в Україні, але потім французький виробник вирішив привезти модель й до «Старої Європи». Проте, між цими автомобілями є дуже суттєва різниця.




Arkana для України збирається на Запорізькому Автомобілебудівному Заводі з машинокомплектів, що постачаються з московського заводу Renault й, фактично, ця модель побудована на платформі Global Access.

Для Європи виготовлятимуть «Аркану» на платформі CMF-B, на якій збираються Captur, Clio та Megane. Фактично, випуск подібного автомобіля вже налагодили на південнокорейському заводі у місті Бусан, де він випускається під ім’ям Samsung XM3.

Renault Arkana (Європа) 2020 року

Проте європейська модель, яка нещодавно отримала схвальні відгуки на краш-тестах, матиме оснащення у стилі останніх новинок Renault: цифрову приладову панель, мультимедійну систему з тачскріном портретної орієнтації, сучасні системи безпеки, а також стайлінг-пакет R.S. Line.




При цьому, відповідно до останніх тенденцій, Arkana стане гібридом у всіх комплектаціях: двигуни 1.3 TCe 140 та TCe 160 стануть «мікрогібридами» з 12-вольтовими системами. Крім того, буде представлений 140-сильний гібрид E-Tech, як у згаданих Clio і Captur або Megane.

Renault Arkana (Європа) 2020 року

Основними будуть дві комплектації Zen та Intens, до яких можна набирати численні опції. Однак, й базовий Zen матиме пристойне оснащення: 9 систем безпеки, 7-дюймовий екран мультимедіа та 4,2-дюймовий екран приладової панелі. Із LED-фарами, 17-дюймовими дисками та хромованими акцентами вартість такої версії починатиметься від 29 700 євро за двигун 1.3 TCe 140.

Комплектація Intens відрізнятиметься ззовні 18-дюймовими колісними дисками та збільшеними дисплеями медійної системи (9,3’) та приладової панелі (10,2’). З аналогічним двигуном така «Аркана» коштуватиме від 32 100 євро.

Renault Arkana (Європа) 2020 року
Інтер’єр Renault Arkana (Європа) 2020 року

Кросовер доступний у 7 кольорах: Solid White, Pearl White, Metal Black, Metallic Gray, Zanzibar Blue, Flame Red, та Valencia Orange (зарезервований для версії R.S. Line). Опціонально клієнтам пропонуватиметься чорний дах. Ціни на версії R.S. Line стартують від 34 700 євро.

До речі, в Україні Renault Arkana коштує від 497 000 грн, а це біля 14 900 євро. Перші фотографії з нашого тест-драйву моделі можна побачити тут.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Renault Arkana (Європа) 2020 року:
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest