Renault Arkana виконала «лосиний тест»

Автор: Редакція | 04 Тра, 2021
Renault Arkana 2021 року

Кросовер Renault Arkana пройшов «лосиний тест». Проте йдеться про європейську специфікацію машини.

«Лосиний тест» давно відомий тим, що іноді створює суттєві проблеми іміджу автомобіля, адже виробникам доводиться пояснювати, чому їхнє авто не може впоратися з таким доволі простим випробуванням.




Тестований автомобіль має уникнути зіткнення та двічі швидко змінити смугу руху. Але вдається це не всім машинам, а точніше не на будь-який швидкості.

Як не дивно, але Renault Arkana з першої ж спроби виконала тест зі швидкістю 77 км/год. Проте за збігом обставин це була й найкраща спроба з усіх, які були зроблені виданням km77.com.

У виданні зазначили, що реакція автомобіля й кермового управління були точними, а підвіска правильно відреагувала на рухи кузова. При цьому електронні засоби стійкості не зупинили машину занадто різко.

Для порівняння, також привели результати меншого кросовера Renault Kadjar, який раніше подолав тест ще на більшій швидкості (81 км/год) та навіть не підняв жодного колеса, як це робила «Аркана».




Проте зазначається, що тест «Каджара» проводили на старому асфальті, а тест «Аркани» – на новому. Тому результати не можна цілком порівнювати.

Варто також додати, що тестувалась європейська версія «Аркани», яку виготовляють на платформі CMF-B. Arkana, яку збирають в Україні, має інше походження й про неї Motorcar писав в останньому тест-драйві.

Раніше також повідомлялось, що кросовер Renault Arkana пройшов краш-тест від агенції Euro NCAP з відмінними оцінками.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Renault Arkana (Європа) 2020 року:
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф:
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest