Skoda Enyaq IV став електрокаром Папи Франциска

Автор: Редакція | 19 Вер, 2021
Skoda Enyaq IV для Папи Франциска

Папа Франциск перебував у Словаччині на електричному кросовері Skoda Enyaq iV.

Папа Франциск подорожував Словаччиною з 12 по 15 вересня. Skoda надала йому для свого візиту два Enyaq iV та два Karoq, при цьому Папа займав місце лише в одному з двох повністю електричних Enyaq, який виробник переобладнав відповідно до специфікацій Ватикану.




Особливі навернення Папи

Skoda Enyaq IV та Папа Франциск

Відповідно до побажань були замінені задні бокові вікна, стандартно тоновані на Enyaq, на прозоре скло, аби Папу можна було бачити під час подорожі.

Стандартний тримач для прапора Ватикану прикріплений до крила з боку пасажира, що робить «Скодамобіль» одним із небагатьох «Еньяків» зі стандартними тримачами.

Крім того, офіційний логотип візиту Папи прикріплений до корпусів зовнішніх дзеркал. Існує додаткова ручка для більш зручного виходу ззаду. Автомобілі пофарбовані в чорний металік і мають чорний салон.

Папа Франциск зробив кілька зустрічей у Словаччині, а потім у середу опівдні відлетів до Риму.




Привітання від Skoda

Skoda Enyaq iV Founders Edition

Крім цього Skoda створила веб-сайт, де кожен охочий може надіслати Папі привітання. На віртуальній 3D-моделі Enyaq проектується надіслані повідомлення зі всього світу.

Skoda повідомила, що Папа Франциск тепер уже вдруге їздив на Skoda: під час свого візиту до Ірландії у 2018 році Папа Римський користувався автомобілем Rapid Spaceback чеського автовиробника.

Візити Папи залишаються бажаною можливістю для автовиробників дозволити главі католицької церкви «прорекламувати» один із їхніх автомобілів – адже такий візит забезпечує високу присутність у засобах масової інформації.

Крім того, Папа останнім часом також демонструє свою відкритість технічному прогресу та своє бажання захистити клімат. Раніше до автопарку потрапили Toyota Mirai.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest