Skoda «засвітила» світлотехніку першого електрокросовера Enyaq iV

Автор: Роман Галімон | 19 Сер, 2020
Skoda Enyaq iV (фари) тізер

Чеська марка Skoda ще ближче підійшла до прем’єри свого першого електричного кросовера Enyaq iV й тепер продемонструвала тізери світлотехніки.

Кампанія з презентації першого електричного позашляховика Skoda продовжується новими ескізами й тепер оприлюднені зображення передніх та задніх ліхтарів автомобіля.

Дебют Enyaq iV запланований на 1 вересня у Празі й автовиробник планує й далі потрохи розкривати деталі електропозашляховика.




Можна здогадатись, що чеська марка не просто так опублікувала тізери світлотехніки, а бажає підкреслити, що особливо пишається фарами Enyaq iV, які мають повну світлодіодну матричну технологію з шестикутною формою основних світлодіодних модулів. Як сказано в релізі, нові «тонко намальованими денні вогні» створюють ще динамічніший візуальний ефект.

Звісно, Skoda не могла не пов’язати світлодіодні кластери з чеським кришталем й відзначила, що їхня форма отримала натхнення від традицій богемного кришталевого мистецтва. Особливо це добре помітно на задніх ліхтарях, які мають «точні лінії, геометричне розташування» та «виключно чіткі скляні поверхні» для створення «постійно мінливої грані».

Читайте також:

Все це стало можливим завдяки платформі модульних інструментів електрифікації (MEB), яка буде використана Skoda вперше. Виробнича версія електрокросовера матиме довжину в 4648 мм, ширину – 1877 мм, висоту – 1618 мм, та колісну базу – 2 765 мм. Кросовер не буде великим, але завдяки простору всередині, вантажний відсік здатний прийняти 585 літрів багажу.




Так само, як й аналог Volkswagen ID.4, Enyaq iV працюватиме на одному або двох електродвигунах. Задньопривідний варіант базової комплектації проїжджатиме між зарядками до 500 км, тоді як найтриваліша версія з двомоторним двигуном подолає 460 км на WLTP й буде розганятися до «сотні» всього за 6,2 секунди.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Facebook та Twitter.

Джерело: Motor1

 

Галерея тізерів Skoda Enyaq:
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest