Нова Skoda Fabia отримала п’ять зірок у тесті Euro NCAP

Автор: Редакція | 09 Гру, 2021
Skoda Fabia 2021 року

Нова Skoda Fabia отримала високі оцінки в комплексних тестах на безпеку, проведених Європейською програмою оцінки нових автомобілів (Euro NCAP).

Четверте покоління Skoda Fabia набрало 78% від максимальної кількості балів у програмі тестування, для якої у 2020 році ще раз посилили критерії оцінки.

Це означає, що нова Fabia є одним із найбезпечніших автомобілів у своєму класі. Компактний автомобіль отримав 85% від максимальних балів за захист дорослих і 81% за безпеку дітей і, таким чином, показав себе особливо добре в цих двох областях.

Таким чином, із 2008 року кожна з 14 оцінених моделей чеського виробника отримала найвищу оцінку п’ять зірок.

Про безпеку Skoda Fabia

Нова Skoda Fabia поставляється з дев’ятьма подушками безпеки та подушкою для колін водія. Крім того, задні бічні подушки безпеки доступні як опція вперше в цій серії. Кріплення ISOFIX та Top Tether для надійного кріплення дитячих сидінь стандартно встановлюються на передньому пасажирському та зовнішніх задніх сидіннях.

Завдяки майже 80% компонентів, виготовлених з високоміцної сталі, платформа MQB-A0 не лише забезпечує «Фабії» кузов із високою стійкістю до скручування, але й підтримує вперше інтеграцію семи передових систем допомоги.




До зазначених систем входять Travel Assist, адаптивний круїз-контроль (ACC) та інтегрована система підтримки утримання в смузі й розпізнавання дорожніх знаків. Інші функції включають систему підтримки зміни смуги руху (Side Assist) і Front Assist з випереджаючим захистом пішоходів і велосипедистів.

Для полегшення паркування, клієнти можуть замовити опціональну систему Park Assist, систему допомоги при маневрі та камеру заднього виду.

До речі, нещодавно Renault Zoe та Dacia Spring провалили краш-тест Euro NCAP, а кросовер Skoda Enyaq iV отримав п’ять зірок на краш-тесті Euro NCAP.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest