Skoda показала ключові моделі за 125-річну історію

Автор: Роман Галімон | 04 Сер, 2020
Моделі Skoda за 125 років

Чеська марка Skoda святкує цього року свій 125-річний ювілей й багато подій в житті бренду присвячено відсиланням до історії компанії.

На разі компанія зробила відео, в якому згадала всі ключові моделі за 125 річну історію: від моделі L&K Voiturette A, яка була представлена у 1905 році засновниками компанії Вацлавом Лауріном і Вацлавом Клементом, до сучасного електрокросовера Enyaq iV, що буде представлений у вересні цього року.




Також у кліпі згадані перший Superb, який з’явився у 1930-х роках, модель Popular Monte Carlo, що принесла перший успіх на Ралі Монте-Карло, перший кабріолет Felicia, котрий випускався з 1959 до 1964 року, модель 1000 MB, яка вперше отримала шасі-монокок та двигун, вперше вилитий під тиском.

Крім того, згадані дводверне купе 110 R, яке розроблене на основі гоночного автомобіля 130 RS, перший кросовер компанії Trekka, який був розроблений для Нової Зеландії ще у 1966 році,

Звісно, компанія згадала й машини, що стали головними для розвитку бренду в новій історії: компактний хетчбек Favorit, який у 1987 році став передвісником нового дизайну з двигуном спереду та переднім приводом, модель Octavia, що була розроблена у 1996 році вже під крилом Volkswagen, та Yeti, який почав розвиток напрямку кросоверів та став першим перед появою Kamiq, Karoq та Kodiaq.

Останніми у відео показані машини, що отримали сучасний дизайн: хетчбек Scala, який з’явився 2018 року, й поки замаскований електричний кросовер Enyaq iV, котрий буде презентований на початку осені цього року.

Нещодавно Skoda показала інтер’єр електричного кросовера Enyaq iV, а також оголосила дату його презентації. Крім того, студенти Skoda створили гламурний спідстер Slavia на базі Scala.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Галерея моделей Skoda за 125 років:
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest