Skoda протестувала оновлений кросовер Kodiaq

Автор: Роман Галімон | 19 Чер, 2020
Skoda Kodiaq RS (шпигуські фото)

Спортивна версія флагманського семимісного кросовера Skoda Kodiaq була помічена з переробленим переднім бампером та випробувальною установкою для нового силового агрегату.

Skoda збирається оновити великий позашляховик Kodiaq після майже трьох років його продажу й саме такий замаскований прототип у топовій комплектації vRS був помічений на випробуваннях.




«Мул» отримав схожий камуфляж, що й кросовер Karoq, який теж «засвітився» цього тижня, але виділяється червоними гальмівними супортами, більшими гальмівними дисками, двома випускними вихлипами та спортивними колесами, що говорить про його належність до лінійки Skoda vRS.

Слідом за оновленим флагманом Superb, Kodiaq теж має отримати аналогічні зміни у екстер’єрі та модернізацію технологій інтер’єру.

Щільне маскування спереду та позаду дозволяє припустити, що найбільші візуальні зміни відбудуться у вигляді перероблених бамперів та блоків фар, при цьому дизайн решітки буде перенесений з актуальної моделі Skoda.




Ймовірно, нові функції на Kodiaq 2020 року включатимуть матричні світлодіодні фари, які вже помічені на новому Superb, а також передові системи безпеки, як прогнозований круїз-контроль.

Як й Karoq, обидва прототипи були помічені за буксируванням динамометра, що має вимірювати поведінку нового силового агрегату. Враховуючи, що оновлений Superb вже отримав гібридну установку, очікується, що аналогічна система з’явиться з часом й на Kodiaq.

1,4-літровий бензиновий двигун потужністю 154 к.с. з турбонаддувом з електродвигуном потужністю 114 к.с., який здатний проїжджати до 60 км лише на електротязі, може розганятися за 7,4 с до «сотні».




Звісно, Kodiaq зі своєю зайвою вагою навряд повторить такі ж показники, але має бути не так вже й далеко від них.

Проте враховуючи відсутність порта зарядки, швидше за все, на поміченому прототипі був встановлений переглянутий дизельний двигун 2.0 TDI Evo, який вже отримав новий Volkswagen Passat.

Раніше наша редакція порівняли між собою кросовери Nissan X-Trail, Toyota RAV4, Skoda Karoq, а Skoda представила позашляхову версію Octavia Scout.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Facebook та Twitter.

Джерело: AutoCar

Галерея Skoda Kodiaq RS (шпигуські фото):
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest