Skoda Octavia «з’явилась» в електричному образі

Автор: Редакція | 27 Кві, 2021
Skoda Octavia 2025 року

У 2025 році Skoda планує представити перший повністю електричний седан й автомобіль може виглядати саме так.

Група Volkswagen зробила різкий поворот у бік електрифікації модельного ряду свої брендів, й у Skoda після нещодавно презентованого електрокросовера Enyaq iV та його майбутньої версії Enyaq iV Coupé має з’явитись ще кілька новинок.




У 2022 року Skoda планує розширити свою лінійку електромобілів, а в середині десятиліття, починаючи з 2025 року, бренд із Млада Болеслава може представити седан, який від початку буде розроблений як електрокар.

Іспанське видання Motor.es запропонувала перший рендер із можливим виглядом електричного седана, розробленого на основі вже презентованих моделей.

За очікуваннями, новинка розташується між Octavia та Superb, але габаритами буде дещо більшими за «Октавію», оскільки седани D-сегменту легше продавати за компактні, які практично зникли з ринку.




Враховуючи що майбутній електричний седан має одразу виділитись на фоні конкурентів, дизайнери запропонували авангардний дизайн та більш спортивний стиль ззаду.

За задумом, лінія даху має спадати з більшою силою, створюючи спортивний силует, що стане головною візитівкою моделі, при цьому дах може бути повністю скляним.

Електрокару пророкують тонкі фари спереду та ззаду, широкий внутрішній простір та нещодавно розроблену приладову панель, що робить ставку на мінімалістичний дизайн.




Звісно, новинка буде побудована на загальній платформі від німецької групи Volkswagen, а сама машина має отримати передові технології для 2025 року: такі як зарядка струмом у 800 Вольт, два електромотори (для повного приводу), а також акумуляторні батареї нового покоління з більшою ємністю 77 кВт-год та 550 км пробігу без зарядки.

До речі, нещодавно електричний хетчбек Skoda теж уявили на рендері.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest