SsangYong представив оновлений позашляховик Rexton

Автор: Редакція | 21 Жов, 2020
SsangYong Rexton

Південнокорейський виробник SsangYong презентував оновлення для другого покоління позашляховика Rexton.

Через витік зображень оновленого SsangYong Rexton, автовиробнику довелось перенести офіційну презентацію, що була призначена на наступний місяць. Тепер в Мережі представили офіційні зображення позашляховика й, навіть, невелике відео (нижче). А у листопаді, як й планувалось, почнуть старт продажів.




Попри те, що SsangYong знаходиться у невизначеному стані з власником індійською компанією Mahindra, яка готова продати бренд, для впровадження змін на флагманському позашляховику гроші знайшлись. Модель отримали не лише зовнішні оновлення, але й технічні.

Все це пов’язано з тим, що Rexton почав втрачати популярність на ринку.

До речі, це вже другий рестайлінг покоління, яке дебютувало у 2017 році. Минулого року виробник вже робив «фейсліфтинг» й навіть додав до назви індекс G4. Тепер модель знову буде просто називатись Rexton.

SsangYong Rexton
SsangYong Rexton

Як вже зазначалось, друге оновлення призвело до збільшення радіаторної решітки, появи масивної хромована окантовки та зміни емблеми бренду.

Також помітно, що модель отримала нові світлодіодні фари з Т-подібним малюнком (а-ля Volvo), інші бампери та задні ліхтарі.




В інтер’єр вписали віртуальну приладову панель діагоналлю 12,3 дюйма, оновлену мультимедійну систему з діагоналлю 9,2 дюйма й нове кермо. На тунелі замість важеля КПП тепер розташований джойстик.

Крім іншого, моделі обіцяють адаптивний круїз-контроль, системи запобігання зіткненням, моніторингу «сліпих» зон, утримання в смузі руху та безпечного виходу з машини.

У Кореї позашляховик доступний із 2,2-літровим турбодизелем на 202 к.с., який агрегується восьмиступеневим «автоматом».

Закордоном оновлений «Рекстон» буде доступний ще й з бензиновим турбованим 2-літровим двигуном потужністю 225 к.с., який поєднується з шестиступеневими «механікою» та «автоматом» (останній від Aisin). Привід рамному позашляховику пропонуватиметься задній або повний.

В Україні на даний час SsangYong офіційно не представлений.

У липні SsangYong опублікував перші зображення серійного електромобіля, а раніше Ford створив спільне підприємство з індійською Mahindra.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея SsangYong Rexton 2021 року:
Фотограф: SsangYong
Фотограф: SsangYong
Фотограф: SsangYong
Фотограф: SsangYong
Фотограф: SsangYong
Фотограф: SsangYong

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest