Subaru представила «заряджену» версію універсала Levorg

Автор: Редакція | 13 Січ, 2020

Японська компанія Subaru представила у Токіо прототип Levorg STI Sport, але поки уникла розкриття технічних деталей.

Дебют нового прототипу став продовженням історії Subaru Levorg нового покоління, який був показаний ще у жовтні минулого року. Однак, компанія досі вважає за краще не вдаватися в технічні подробиці.

Читайте також:

Фактично, про Levorg з логотипами STI Sport відомо лише, що він вперше отримав адаптивну підвіску з електронокерованими амортизаторами. Ще одним знаковим нововведенням стала система Drive Mode Select, яка дозволить водієві універсала вибирати з декількох попередньо встановлених режимів роботи підвіски, налаштувань кермового управління, системи повного приводу й відгуку на педаль акселератора.

Відомо також, що на прототипі дебютував оновлений комплекс безпеки EyeSight: до нього увійшли не тільки поліпшена стереокамера, але й чотири нових датчика в бамперах. Передбачається, що вони забезпечать точніше спрацьовування системи превентивного гальмування.

Всі інші деталі Subaru поки приховує: невідомо навіть, якою саме силовою установкою оснащений універсал. У жовтні японці натякали на якийсь абсолютно новий опозитний турбомотор об’ємом 1,8 л, який повинен нібито забезпечити унікальні тягові характеристики, але конкретних цифр досі не названо. Найпотужнішим мотором для Levorg актуальною генерації вважається 300-сильний двигун об’ємом 2,0 л, але не можна виключати, що на догоду екологічним стандартам універсал нового покоління зроблять слабкішим.

Новий Subaru Levorg повинен з’явитися у продажу в другій половині нинішнього року. Його «заряджена» версія навряд чи вийде на ринок раніше 2021-го.

Джерело: Motor1

Галерея прототипа Subaru Levorg STI Sport:
Фотограф: Subaru
Фотограф: Subaru
Фотограф: Subaru
Фотограф: Subaru
Фотограф: Subaru
Фотограф: Subaru
Фотограф: Subaru
Фотограф: Subaru
Фотограф: Subaru

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest