Suzuki Jimny перетворили на Brabus G63

Автор: Редакція | 10 Сер, 2022
Suzuki Jimny Brabus G63

Компактний кросовер Suzuki Jimny отримав люксову версію, яка виглядає як зменшений Brabus G63.

Suzuki Jimny вже не вперше отримує трансформації. Нещодавно Motorcar писав про «монстр-трак» та пікап на базі компактного позашляховика. Звісно, йдеться не про заводські комплектації.

Відтепер «Джимні» став міні-реплікою Brabus G-Class, зберігаючи розміри оригінального кросовера.

Collecting Cars на YouTube зняв маленький G63 у Великій Британії, й автори відео стверджують, що зменшена версія отримали усі дрібні деталі оригіналу – від знакових індикаторів на крилі до значка V8 з боків. Навіть бічні вихлипні труби імітують вихлипну систему оригінального Brabus G63.

Міні-копія G63 їздить на 18-дюймових колесах із чорним покриттям та має дверні ручки аналогічного дизайну, що функціонують так само, як й оригінальні ручки Mercedes. Над заднім вікном є невелика паркувальна камера, а навколо кузова, включаючи колеса та кришку запасного колеса, багато значків Brabus.

Інтер’єр

Suzuki Jimny Brabus G63

Така ж увага приділена до повністю зміненого інтер’єру. Тепер він має помаранчеву шкіру для сидінь, дверних панелей і приладової панелі з алмазним швом навколо.

Приладова панель не має високотехнологічного компонування оригіналу, оскільки архітектура Jimny, ймовірно, не дозволяє встановити такі передові системи. Однак у центрі є сенсорний дисплей для деяких інформаційно-розважальних функцій і безключовий запуск двигуна, який недоступний на стандартній Suzuki.

Під капотом

Suzuki Jimny Brabus G63

Під капотом також немає жодних змін. Потужність надходить від 1,5-літрового атмосферного бензинового двигуна, в даному випадку в парі з чотириступінчастою автоматичною коробкою передач і передає потужність на всі чотири колеса.

Максимальна потужність становить скромні 101 кінську силу (75 кіловат) і 138 ньютон-метрів крутного моменту при 4000 об/хв. Й навіть якщо це далеко від потужності Brabus G63, фантастичний вигляд цього малюка явно може здивувати.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1 та Collecting Cars


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest